Muhittin Tomruk
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 412
- 190
- 272
İyi akşamlar
İyi nöbetler
İyi nöbetler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuzarsif kuyudan cıkamamıssın daha bu yönetim 5 topcuyu toplasan 5e satamaz sen bi de kamaldeeni al diyonSat Belhanda'yi 5 milyona, al o parayla Kamaldeen Sulemana'yi... var bir hayalimiz...
gecen gun sen yazinca videolarina baktimda iyi adama benziyorSat Belhanda'yi 5 milyona, al o parayla Kamaldeen Sulemana'yi... var bir hayalimiz...
galatasarayın bukadar kötü yönetilmesi moralimi sıfırladı yine. bu kulüp bi kıçıkırık başakşehir kadar bile iyi yönetilemiyor. herifler 33 yaşındaki da costa çöpünü 4.5 milyona sattı. çıldırmamak elde değil
Feghouliyi 1.8 Milyona Belhandayı ise 1.65 Milyona satarız gibi![]()
Emre Akbaba'yi Alanyadan alirken bile kalp krizi gecirecektim diyen transfer heyetinden ns bekliyorsun kiYönetimin Maicon ve Kaan transferinde bu kadar zorlanması endişe edici bir durum
zaten 9-10 falan vermiştik ona kısa bi süre önce yani aslında ondan da öyle aşırı bi kazancımız olmadı.piyasası yüksekti zatenBadouyu nasil o fiyata sattilar anlamiyorum. Ordada belki ingilizlerin ilk teklifi 15 milyondu ve bunlar o rakami gördügü an elleri titremeye baslamistir. Stoke Citye biz 16 istiyoruz demislerdi kapiyi 20 den acmak yerine ve o fiyata gitmistir adam.
Schindelmeiseri getirsinler ve Scout transfer showu yapsin adam. Pavard, Ascacibar, Mangala ve Onguene gibi adamlari getirmisti Stuttgarta. Hoffenheimda zamaninda Luiz Gustavoyu, Demba Bayi ve Carlos Eduardo gibi adamlardi bu getirmisti almanyaya.
Cok yetenekli. Bu sekilde devam ederse Kudus'tan sonra o da iyi paraya satilir.gecen gun sen yazinca videolarina baktimda iyi adama benziyor
Bizim ligde tutmaz demiyorum da iyi örneği yok he sen diyorsan var; sıralayabilirsin. (?)bizim ligde tutmaz lafı
bizim ülkede insan hakları hukuk tutmaz norveç mi burası cümlesiyle aynı şey
bizim ülkede tutmaz tabi çünkü ülkedeki herşeyi berbat eden adamları baştacı yapıyorsunuz