Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Schindelmeiseri getirsinler ve Scout transfer showu yapsin adam. Pavard, Ascacibar, Mangala ve Onguene gibi adamlari getirmisti Stuttgarta. Hoffenheimda zamaninda Luiz Gustavoyu, Demba Bayi ve Carlos Eduardo gibi adamlardi bu getirmisti almanyaya.

bizim ligde tutmaz lafı

bizim ülkede insan hakları hukuk tutmaz norveç mi burası cümlesiyle aynı şey

bizim ülkede tutmaz tabi çünkü ülkedeki herşeyi berbat eden adamları baştacı yapıyorsunuz

galatasarayın bukadar kötü yönetilmesi moralimi sıfırladı yine. bu kulüp bi kıçıkırık başakşehir kadar bile iyi yönetilemiyor. herifler 33 yaşındaki da costa çöpünü 4.5 milyona sattı. çıldırmamak elde değil

galatasarayın bukadar kötü yönetilmesi moralimi sıfırladı yine. bu kulüp bi kıçıkırık başakşehir kadar bile iyi yönetilemiyor. herifler 33 yaşındaki da costa çöpünü 4.5 milyona sattı. çıldırmamak elde değil

Badouyu nasil o fiyata sattilar anlamiyorum. Ordada belki ingilizlerin ilk teklifi 15 milyondu ve bunlar o rakami gördügü an elleri titremeye baslamistir. Stoke Citye biz 16 istiyoruz demislerdi kapiyi 20 den acmak yerine ve o fiyata gitmistir adam.

Badouyu nasil o fiyata sattilar anlamiyorum. Ordada belki ingilizlerin ilk teklifi 15 milyondu ve bunlar o rakami gördügü an elleri titremeye baslamistir. Stoke Citye biz 16 istiyoruz demislerdi kapiyi 20 den acmak yerine ve o fiyata gitmistir adam.
zaten 9-10 falan vermiştik ona kısa bi süre önce yani aslında ondan da öyle aşırı bi kazancımız olmadı.piyasası yüksekti zaten

Benim anlamadigim, menajerlere para yedirmek yerine, niye bir adam gibi oyuncu satmayi bilen Spor Direktör getirmiyorlar? Adam iyi satis yaparak maasini hakketmis olur.

Fenerin getirdigi gibi sözde isimi olan ve iyi maas alacak adam olmasin. Gidip belcikadan, danimarkadan falan son zamanlarda iyi oyuncu getirmis ve satarken de iyi fiyata satmis adami getirisnler. Öyle ülkelerde adamlar belki 150 bin euro brüt maas kazaniyordur. Cok pahalida olmazlar normalde.

bizim ligde tutmaz lafı

bizim ülkede insan hakları hukuk tutmaz norveç mi burası cümlesiyle aynı şey

bizim ülkede tutmaz tabi çünkü ülkedeki herşeyi berbat eden adamları baştacı yapıyorsunuz
Bizim ligde tutmaz demiyorum da iyi örneği yok he sen diyorsan var; sıralayabilirsin. (?)

Mesele isimler değil çünkü o pozisyonu ne yöneticiler anlıyor bizde ne tataftar ne de teknik direktörler. Dolayısıyla altı boş. Aynı scoutluk gibi. Kulüp yapılarında sıkıntı var, denetim mekanizması yok vs. Öyle bir sportif direktör getireyim bu iş bilmezlikler bitsin sanılıyorsa öyle bir dünya yok onu diyorum. Sonra cenk ergün gibi tipler bütün alt yapı oyuncularıma 7.5 milyonluk opsiyon koyuyor, belhanda+feg ikilisine senelik 10 milyonluk sözlesme yapıyor falan. Tuhaf işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt