Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takimda sakatlandi dogru ama sakatlik bir anda gelisen birsey degil yanlis idman yetersiz kondisyon zorlanmada sakatlik milli takimda olmasa biz de de olabilir di andone 2 sakatligini demiyorum ilk sakatligina bak

Lemina buraya geldiginde oynamadan geldi ona gore adami hazirlamadan kut diye oynattik mide kramplariyla mactan cikti terimin idman sistemi sorunlu onceki senede takim revire donmustu her sene revire donuyoruz halen koru korune terimi savunmayin cl de en az kosan takim olmak icin cok calismak lazim sende haklisin
Ya Evren Luyindama sakatlandigi pozisyonda sahada cukura basti.Kongo milli takiminin sahasinida mi Terim duzeltecekti :)

Diyorum zaten. Sneijder, Muslera gibi iş ahlakı yüksek oyuncular başka. Fernando iş ahlakı iyi değilmiş. Fakat bizimde sormamız lazım bir şeyleri yanlış mi yapıyoruz diye. Hep suçu oyunculara atarak bu işin içinden çıkamayız. Kurduğun takımın hali ortada. Bunlara top oynatamıyorsan bir şeyleri yanlış yapıyorsun demek.
Sadece bizde değil ligdeki her takımda antrenman kalitesi sıkıntısı var belli ki.basit avrupa takımları karşısında helvaya dönmemizin sebebi bu.biraz da amatörce yönetilmekle de ilgili.maaşıni geç ödediğin adamdan disiplinli,çalışkan olmasını bekleyemezsin.profesyonelliğini her alanda oyuncuya hissettirip maaşı gününde verirsen oyuncu da işini disiplinle yapar yoksa salar,ciddiyetsiz davranır.

oynatamiyorsan degil.Adam oynamiyordu ya bazen.Mac seciyordu.

Şimdi oyuncularında bizi ciddiye alması gerekiyor. Epl takımında gördüğü ciddiyetin yanında amatör kulüp gibi görünüyoruz. Çok rahat takılıyoruz. Pasta kesmeler, mangallar, ayak tenisi. Biz yeteri kadar işimizi ciddiye almadığımız için gelen yabancı da almıyor. “Burda böyle olur” diyorsun. Adam öyle yapıyor.

@Fatih Dursun ben seni trabzonsporlu sanmistim ilkin.hatirliyo musun?remy tranaferi ve kucka haberlerinden oturu galiba😂

EeNBeVgXgAE95wE
EeNEw2AXsAIkttg

Sadece bizde değil ligdeki her takımda antrenman kalitesi sıkıntısı var belli ki.basit avrupa takımları karşısında helvaya dönmemizin sebebi bu.biraz da amatörce yönetilmekle de ilgili.maaşıni geç ödediğin adamdan disiplinli,çalışkan olmasını bekleyemezsin.profesyonelliğini her alanda oyuncuya hissettirip maaşı gününde verirsen oyuncu da işini disiplinle yapar yoksa salar,ciddiyetsiz davranır.

Bu da var tabii. Zaten amatör derken bütün ekipleri kastettim. Yönetim dahil. Onlarda gereğini yapmaktan çok uzak.

Ya Evren Luyindama sakatlandigi pozisyonda sahada cukura basti.Kongo milli takiminin sahasinida mi Terim duzeltecekti :)
Son iki senede kac oyuncu sakatlanmis kaci adale sakatligi bir bak kardesim gecen sene sampiyon sezonda bile bir ara takim revire dondu coguda darbesiz sakatliklar di kondisyoner tartisildi aylarca lyundama kongodan sakatlandi digerleri

Son emre akbabanin adale cekmesini gordunmu bu hazir olmayan adama fazla yuklenmekten Terim ve hic bir ise yaramayan ekibi bu isi beceremiyor takim kosamiyor sahada sen halen ne tartisiyorsun bu sene basinda son dakikada kac gol yedik takim 60 tan sonra ayakta duramiyordu savunurken dogru argumanlarla gelin sakatlik sart degil takimin calismadigi her halinden belli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt