Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.841
- 102.017
- 5.238
İttirdi okudumGalatasaray Scout ekibi Adanademirspor'un tecrübeli sağ bekini "rotasyonda iş yapar" diyerek Fatih Terim'e iletti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İttirdi okudumGalatasaray Scout ekibi Adanademirspor'un tecrübeli sağ bekini "rotasyonda iş yapar" diyerek Fatih Terim'e iletti.
1 ay sonra agaKura çekimi kaçta, yayın olacak mı acaba ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne alaka onlar olmadan kaan alinmaz diye bisey mi var firsat transferi iste .Kaan Ayhan konuşuluyor da ne sol açık var ne de sağ açık.
Adan seni ağırlık diye kullanırdaha iyi bi üst vücut beklerdim
zaten bugün alınmazsa madde kalkıyor 4.75 m euro oluyor bizim yönetimin böyle akıllı bir hamle yapıcagını düşünmüyorumbugun belli olur Kaanin gelip gelmeyecegi
Semih kardeş herhalde okuduğunu anlamadın.? Diyorum ki bu oyuncular en az Kaan Ayhan kadar elzem.Ne alaka onlar olmadan kaan alinmaz diye bisey mi var firsat transferi iste .
Takilmayin su yas ortalamasi olayina yaw basak kac senedir yasli kadroyla sampiyinluga oynuyorbu takımın yaş ortalaması 37, gelecek sene yine bir yerlere yollamak için uğrasırız
Yok onda rizeye ve tff ye salladım ben
Benden bahsediyorsun sandın bir araBelhanda Luyindama vücut kıyaslaması mı gördüm gözlerim mi bozuldu yav
Belhanda 1.77 boy 75 kilo tüy siklet bir adam
Luyindama dediğimiz boğa ise 1.90 boyunda 90 kg bir aygır.
Şakası bile adamdan kan alır Luyindamanın.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ozornwaffle kalsın Donk gitsin.Yabancı sınırı olmayacaksa Donk kalsın yav niye gitsin ?
Üstad ben de 1.89 boyunda 87 kiloyum, spor geçmişim de fazlasıyla var.Benden bahsediyorsun sandın bir ara
@mustafa kapı
Bizim Archangel ımız.Üstad ben de 1.89 boyunda 87 kiloyum, spor geçmişim de fazlasıyla var.
Fakat olay sadece boy ve kilo da değil, bu Luyindama dediğimiz adamın kas kütlesi akıl alır gibi değil. Bu boyda bu kiloda bu kadar kas kütlesi ve çeviklik büyük olay cidden
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi