Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda Luyindama vücut kıyaslaması mı gördüm gözlerim mi bozuldu yav

Belhanda 1.77 boy 75 kilo tüy siklet bir adam
Luyindama dediğimiz boğa ise 1.90 boyunda 90 kg bir aygır.

Şakası bile adamdan kan alır Luyindamanın.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gram abartmadan söylüyorum, Luyindama'nın dünyada eşi benzerinin olduğunu düşünmüyorum.
Böylesine hayvani derecede güçlü ve kalıplı olup da aynı zamanda hız dezavantajı yaşamaması fizik kurallarına aykırı bir durum yav.
Maicon da mesela Luyindama kadar olmasa da çok çok güçlü ve kalıplı bir stoper. Ama birazcık hızlı biri karşısında elek oluyor. Çünkü herif hem yavaş, hem de o yavaşlığını tolere edecek pozisyon bilgisine sahip değil.

Luyindama PL'nin herhangi bir takımında olsaydı değeri en kötü 40-50 milyondu. Maguire denen tanımlanamayan cisimin 87M'a, Ake'nin 41M'a gittiği bir piyasadan bahsediyoruz.

Kaan Ayhan işi olsaydı şimdiye çoktan olurdu boş iş maicounu 1.5 milyona satıp kaani da alamadılar

Galatasarayda transfer bitmez kadar dogru söylenmiş bi söz var mi acaba? Gerçektende bitmiyor baba transferler. Biten varsa bile açiklanmiyor. Bundan sonra Galatasarayda transfer açiklanmaz sözunu de sözcugumuz kitapina ekleyelim

Gram abartmadan söylüyorum, Luyindama'nın dünyada eşi benzerinin olduğunu düşünmüyorum.
Böylesine hayvani derecede güçlü olup da aynı zamanda hız dezavantajı yaşamaması fizik kurallarına aykırı bir durum yav.
Maicon da mesela Luyindama kadar olmasa da çok çok güçlü ve kalıplı bir stoper. Ama birazcık hızlı biri karşısında elek oluyor. Çünkü herif hem yavaş, hem de o yavaşlığını tolere edecek pozisyon bilgisine sahip değil.

Luyindama PL'nin herhangi bir takımında olsaydı değeri en kötü 40-50 milyondu. Maguire denen tanımlanamayan cisimin 87M'a, Ake'nin 41M'a gittiği bir piyasadan bahsediyoruz.

Sakatlıktan sağlam dönerse tutamayız zaten kendisini artık. Ne diyelim yolu acık olsun

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sakatlıktan sağlam dönerse tutamayız zaten kendisini artık. Ne diyelim yolu acık olsun

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
6 aydan fazla süredir oynamamasına rağmen 15 milyonlar konuşuluyor yabancı basında. CL'de birazcık iyi bir performans sergileseydik ve o sakatlığı yaşamasaydı şimdi PL takımları kapımızda yatıyorlardı almak için. Elimize öpene kemiksiz 20M'a okuturduk. En kötü o da.

Kaan'ın olacağı varsa bugün biter, malum bugün o 2.5 milyon euro olayının son günü.

Böylesine hayvani derecede güçlü ve kalıplı olup da aynı zamanda hız dezavantajı yaşamaması fizik kurallarına aykırı bir durum yav.

Çok çok doğru luyindamayi öyle 12ye 15e verirsek büyük kazık yemiş oluruz ciddi iyi stoper

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt