- 1 Haziran 2015
- 27.712
- 19.264
- 2.148
kaan ve emre kılınç fener'e gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray’ın kasasına para girdiğinde cebime girmiş kadar seviniyorum yemin ederim. Açıklansa da bir oh çeksem bekliyorum öyleiki senedir bizde bir dakika süre almamis adamin gidisini heyecanli gözlemliyorsunuz burada. daha ne diyebilirim ki ben.
gidin cikin hava alin, bos bos evde oturup böyle bos beles seyleri takip etmeyin.
adam akilli transferler en erken bir ay sonra baslayacaktir.
Galatasaray’ın kasasına para girdiğinde cebime girmiş kadar seviniyorum yemin ederim. Açıklansa da bir oh çeksem bekliyorum öyle
Onu da göndereceğiz az kaldı. Jimmy’ye gitsin paralar biraz dane kasasi kardesim, kazandigimiz tüm para bunun cebine gidiyor.
![]()
Sirf iki pas atacak diye Seriye katlanacaz bunu soyleyincede futbol cahili ilan ediliyoruz.Melo ornegi harika bi ornek Melo hepsini yapiyordu bize gelmeden once bidon secilmisti adam. Bu superligi bile kaldiramadi daha gelsin diyenler gercekten takimi sevmeyen adamlar Onyekuruyu koy benim onume bende kacirayim onyekuruyu bosaMelo 80 milyon muydu ben sana şutu olani da defans yapani da talisca gibi olacak olani da bulurum. Alsin seriyi bir tarafına soksun
Kalsin o zaman 5 veya 6 sene defans aramayiz hic degilse14-15e paketlerler abi 20ler hayal olur
Bunun yaptiklarinin kralini Selcuk yapiyordu daha skorerdi ustune Frikikte atiyordu Serinin extra hic bir ozelligi yok bizim ortashahada oyle bi adama ihtiyacimiz yok Nicenin veya baska bi takim.ihtiyaci olabilir belki oralarda harikalar yaratabilir ama bizde degil eminim. bizden uzak durur .basaksehir,fenerbahce ve diger önemli maclardaki müthiş performansı nedeniyle serinin etrafında takım kurulmalı ve seri daha serbest olmalı.6 numara degil 8 numarada yapmalı istediklerini....
kaan ve emre kılınç fener'e gider
"Opsiyonları sona erdi"
Düsseldorf Başkanı Thomas Röttgermann: "Herhangi bir oyuncumuzu göndermek zorunda değiliz. Bu isimlerin Düsseldorf'ta kalması daha muhtemel."
Ah bir sürpriz olsa gün bitmedi daha![]()
Kaan & KenanTürkiye
"Opsiyonları sona erdi"
Düsseldorf Başkanı Thomas Röttgermann: "Herhangi bir oyuncumuzu göndermek zorunda değiliz. Bu isimlerin Düsseldorf'ta kalması daha muhtemel."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi