Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki senedir bizde bir dakika süre almamis adamin gidisini heyecanli gözlemliyorsunuz burada. daha ne diyebilirim ki ben.
gidin cikin hava alin, bos bos evde oturup böyle bos beles seyleri takip etmeyin.
adam akilli transferler en erken bir ay sonra baslayacaktir.

iki senedir bizde bir dakika süre almamis adamin gidisini heyecanli gözlemliyorsunuz burada. daha ne diyebilirim ki ben.
gidin cikin hava alin, bos bos evde oturup böyle bos beles seyleri takip etmeyin.
adam akilli transferler en erken bir ay sonra baslayacaktir.
Galatasaray’ın kasasına para girdiğinde cebime girmiş kadar seviniyorum yemin ederim. Açıklansa da bir oh çeksem bekliyorum öyle

ulan diye diye adamın aklına kurt düşürüyorsunuz
fb ye gitmesin bu herif?
gerçi adamı hiç izlemedim desem yeridir istiyosunuz diye heyecan yaptım yine

arkadaslar madem esmiyor bende kadro kurayim nacizane :
kalede: muslera (yedek okan, ve erce kardesler)
solbek: Marcelo Saracchi (yedek süleyman lus)
sagbek: Omar Elabdellaoui (yedek Burak Kapacak veya Nazim Sangare)
defans: Kaan Ayhan ve Luyindama ( Eray Cömert; Cenk Özkaçar; Valentine Ozornwafor) --> Emini alanyaya ilk onbir garanti kiraladik var sayiyorum
defansiv ortasaga: Mario Lemina (kim ne derse desin) veya Imbula (yedek Mehmet Özcan veya Robin Yalcin)
merkez ortasaga: Berat Ayberk Özdemir (yedekler taylan ve atalay)
ofansiv ortsaga: Nicolás Giménez veya Guélor Kanga (yedekler akbaba ve arda turan)
sol kanat: Diego Rossi (yedek Emre Kilinc)
sag kanat: Adam Ounas (yedek yunus Akgün)
forvet: Nahuel Bustos (yedekler Diagne (cünkü ederi kadar satma ihtimali görmüyorum),Ali Yavuz ve Adem Büyük

kalin yazdiklarim ilk onbir nasil renktaslar?

Galatasaray’ın kasasına para girdiğinde cebime girmiş kadar seviniyorum yemin ederim. Açıklansa da bir oh çeksem bekliyorum öyle

ne kasasi kardesim, kazandigimiz tüm para bunun cebine gidiyor.

314835.jpg

Melo 80 milyon muydu ben sana şutu olani da defans yapani da talisca gibi olacak olani da bulurum. Alsin seriyi bir tarafına soksun
Sirf iki pas atacak diye Seriye katlanacaz bunu soyleyincede futbol cahili ilan ediliyoruz.Melo ornegi harika bi ornek Melo hepsini yapiyordu bize gelmeden once bidon secilmisti adam. Bu superligi bile kaldiramadi daha gelsin diyenler gercekten takimi sevmeyen adamlar Onyekuruyu koy benim onume bende kacirayim onyekuruyu bosa 🤣🤣🤣hizli adamlar olmasi lazimmis yaninda is yapmasi icin

basaksehir,fenerbahce ve diger önemli maclardaki müthiş performansı nedeniyle serinin etrafında takım kurulmalı ve seri daha serbest olmalı.6 numara degil 8 numarada yapmalı istediklerini....
Bunun yaptiklarinin kralini Selcuk yapiyordu daha skorerdi ustune Frikikte atiyordu Serinin extra hic bir ozelligi yok bizim ortashahada oyle bi adama ihtiyacimiz yok Nicenin veya baska bi takim.ihtiyaci olabilir belki oralarda harikalar yaratabilir ama bizde degil eminim. bizden uzak durur .

Düsseldorf Başkanı Thomas Röttgermann: "Opsiyonlar sona erdi. Herhangi bir oyuncumuzu göndermek zorunda değiliz. Kaan ve Kenan'ın Düsseldorf'ta kalması daha muhtemel."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt