Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@futbol_5: Falcao'nun yanında yurt dışından bir santrafor daha bakılıyormuş sanırım..Sakatlanırsa arkası sağlam olması lazım. Fatih hocanın Diagne'yi tutacağını tahmin etmiyorum..Diagne satılmazsa da bir takıma kiraya gider tahminim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2.5 milyonu odeyemiyorlarsa o makamda neden oturuyorlar ihale kovalamak için mi
Yaw arkadaş her şey sadece 2.5 milyon bonsevis yatırmak ile bitiyor mu sanıyorsunuz?

Adama 1 m€ maaş vermişiz kabul etmemiş.
Bundan sonra zorlamanın ne anlamı var?
Birde vergi eklendi mi 1.6 m€ yapıyor.

Vasat bir futbolcu için bundan daha fazlasını teklif etmek enayilik olur.
Sırf yerli diye bu kadar havaya sokmamak lazım.
600 bin€ maaşı zor görür Avrupa'da

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

rtas sanarsin 50milyon euro verecez o kadarini da verebilelim yav

marcao luyındama satılmazsa yabancı sınırı da degısmemısken onları döndürebılecek daha uygun fıyata bır yabancı bulunabılır dıye düsünüyorum seneye ıcın kaanla anlasırız olmadı orta sahada kımse kalmadı oraya bütçe lazım

@futbol_5: Falcao'nun yanında yurt dışından bir santrafor daha bakılıyormuş sanırım..Sakatlanırsa arkası sağlam olması lazım. Fatih hocanın Diagne'yi tutacağını tahmin etmiyorum..Diagne satılmazsa da bir takıma kiraya gider tahminim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
niye bayiltti bizi 10 kusur milyon o zaman terim? baskasi yapsa hain damgasi yer ulke disina surerdik yav

Kaan seviyesinde bir topçuyu yabancı olsa bile 2.5'tan bulamazsın eğer alamazsak çok sıkıntı olur. En kötü 1.2-1.3 ver yine de getir. Donk'tan da kurtulmuş olursun.

420

bahri havadır şimdi canlı yayında söyledi, kaan gündemde yok gelmeyecek diye. ya parasını bulamadılar ya da oyuncuyu ikna edemediler.

yani beceremediler. yoksa son saatlere zaten kalmazdı.

31 Temmuz 2020 17:54 · galata sarayi efendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt