Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arapların yanıp tutuştuğu Maicon için 1.5m ödeme almak bir de kalemlerine 2.2'de maaştan kurtulduk diyip polyannacılık yaptırmak :D :D

Belhandayi guzel bir para verip almak isteyen bir enayi kulup bulmusken ve bu dingil de gitmek isterken sanki çok mühim bir topcuymus gibi herifi kalmaya ikna edip cezasını kaldırtan beyefendi degil mi bu
O gelen parayla bu yonetimin gider transfer doneminin son gunlerinde ligden bir oyuncu alacagini dusundugu icin izin vermemistir.

Gecen sezon Feghouli'ye 10m civari teklif geldi yonetim satisi icin ikna edemedi. Transfer islerinde oyuncular sanki baskanin daha ustunde. Tam tersi olmasi lazim.

Hoca kotude, yonetim daha da berbat. Albayrak ancak sirin ve sirketin PR icin Galatasaraya kullanmasina iyi bilir.

Ne oyuncu satmaya, ne dogru fiyatlara oyuncu almasina bilir.

Mustafa Cengiz iyi hosda, transfer alma ve satma konusunda cok buyuk bir rezalet.

Artik komple yeni kan lazim, terim ve yancilari arti albayrak alayi gitmesi lazim.

O gelen parayla bu yonetimin gider transfer doneminin son gunlerinde ligden bir oyuncu alacagini dusundugu icin izin vermemistir.

Gecen sezon Feghouli'ye 10m civari teklif geldi yonetim satisi icin ikna edemedi. Transfer islerinde oyuncular sanki baskanin daha ustunde. Tam tersi olmasi lazim.
Bu yonetimin terimin istemediği bir oyuncuyu alabilmesi mümkün mü? Ha oyuncu transfer edilir sonra oyuncu cacik çıkarsa ortaya terimin zati en basinda oyuncunun transferini istemedigi dedikodusu yayilir o ayri hikaye.

Transfer bekleyelim

D_vagkrXUAAaPIb.jpg

Neyse ben gidiyorum ağustosun sonunda 3 5 çer çöp yada kiralik oyuncu alirlar.Son 3 senedir oldugu gibi bu senede boş geçecek.

Bu yonetimin terimin istemediği bir oyuncuyu alabilmesi mümkün mü? Ha oyuncu transfer edilir sonra oyuncu cacik çıkarsa ortaya terimin zati en basinda oyuncunun transferini istemedigi dedikodusu yayilir o ayri hikaye.
Diagne'nin nasil ve hangi gun alindigini yazmama gerek yok bence. Bunu bilecek kadar gundemi takip etmissindir diye dusunuyorum.

Süleyman Rodop
@SuleymanRodop
Size bir Maicon’un Galatasaray’a alınma hikayesi anlatırım ortalık toz duman olur.
8 milyon€ bonservis ve yıllık 2.2 m € nasıl veridi?..

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güncel yönetimden ekmek yediği için onları savunmak için 40 takla atması normal. Örnek verdiği dönem de Dursun Özbek dönemi. Yalnışı yalnışla örtmeye , ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor. Şu anki yönetim oyuncu satamıyor işte bu ortada. Bunun savunalacak bir yanı yok.

Diagne'nin nasil ve hangi gun alindigini yazmama gerek yok bence. Bunu bilecek kadar gundemi takip etmissindir diye dusunuyorum.
Terim istemeden alindi di mi :D cagne alınmasa ondan daha kötü olan tetteh ve onuachu ikiz dingillerinden biri alınacaktı. Cagne bunlarin yanında pele. Oyle degil de hadi öyle olsun terime rağmen aldılarsa yönetim ilk defa dogru bir iş yapmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt