Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.774
- 21.813
- 2.783
Ucuncu bakisimda farkettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ucuncu bakisimda farkettim
Belhandayi guzel bir para verip almak isteyen bir enayi kulup bulmusken ve bu dingil de gitmek isterken sanki çok mühim bir topcuymus gibi herifi kalmaya ikna edip cezasını kaldırtan beyefendi degil mi bu
O halde hikaye anlatmasın.Hatta Uğur karakullukçuya göre maaşına zam bile yaptı
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi aklıma geldi adami madem istemiyorsun su son maclarda herifi niye oynatıp bir tarafımıza 250 bin euro daha soktun ki. Aman neyse. Mantık aramamak lazim.Hatta Uğur karakullukçuya göre maaşına zam bile yaptı
O gelen parayla bu yonetimin gider transfer doneminin son gunlerinde ligden bir oyuncu alacagini dusundugu icin izin vermemistir.Belhandayi guzel bir para verip almak isteyen bir enayi kulup bulmusken ve bu dingil de gitmek isterken sanki çok mühim bir topcuymus gibi herifi kalmaya ikna edip cezasını kaldırtan beyefendi degil mi bu
Bu yonetimin terimin istemediği bir oyuncuyu alabilmesi mümkün mü? Ha oyuncu transfer edilir sonra oyuncu cacik çıkarsa ortaya terimin zati en basinda oyuncunun transferini istemedigi dedikodusu yayilir o ayri hikaye.O gelen parayla bu yonetimin gider transfer doneminin son gunlerinde ligden bir oyuncu alacagini dusundugu icin izin vermemistir.
Gecen sezon Feghouli'ye 10m civari teklif geldi yonetim satisi icin ikna edemedi. Transfer islerinde oyuncular sanki baskanin daha ustunde. Tam tersi olmasi lazim.
Transfer bekleyelim
Diagne'nin nasil ve hangi gun alindigini yazmama gerek yok bence. Bunu bilecek kadar gundemi takip etmissindir diye dusunuyorum.Bu yonetimin terimin istemediği bir oyuncuyu alabilmesi mümkün mü? Ha oyuncu transfer edilir sonra oyuncu cacik çıkarsa ortaya terimin zati en basinda oyuncunun transferini istemedigi dedikodusu yayilir o ayri hikaye.
Üstüne lara verip gönderecek kadar gerizekali olamaz kimse gitmiyorsa ve takimda düsünmüyorsan hergün pili bitenede antreman yaptiracaksin tek basina
Süleyman Rodop
@SuleymanRodop
Size bir Maicon’un Galatasaray’a alınma hikayesi anlatırım ortalık toz duman olur.
8 milyon€ bonservis ve yıllık 2.2 m € nasıl veridi?..
Güncel yönetimden ekmek yediği için onları savunmak için 40 takla atması normal. Örnek verdiği dönem de Dursun Özbek dönemi. Yalnışı yalnışla örtmeye , ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışıyor. Şu anki yönetim oyuncu satamıyor işte bu ortada. Bunun savunalacak bir yanı yok.Süleyman Rodop
@SuleymanRodop
Size bir Maicon’un Galatasaray’a alınma hikayesi anlatırım ortalık toz duman olur.
8 milyon€ bonservis ve yıllık 2.2 m € nasıl veridi?..
Terim istemeden alindi di miDiagne'nin nasil ve hangi gun alindigini yazmama gerek yok bence. Bunu bilecek kadar gundemi takip etmissindir diye dusunuyorum.