Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene 20 futbolcu alip 20 gonderiyoruz.

Fatih Terim adam akilli uzun vadede gidecek takim kurmali dicem ama adamin kafasi arda semih colakta.

Atalanta gibi takimlar ayni bizim gibi yapiyor mu acaba? 10 adam al, 7 sine cope at 3 tanesine kiraya gonder. bir 10 daha al, boyle devam.

Terimin gecen sene aldirdigi adamlar 10+ hepsi cope gitti, hemde 2 sene daha sozlesmeleri var

rezalet.

bayramda kavga etmeyın kalp kırmayın arkadaslar

Bayram falan değil mesele.

Gomis gitti.

Yaz transfer döneminde kimse alınmadı
Sonraki ara transfer döneminde SON GÜN 13 m euro bonservis, 5 m euro maaş karşılığında Diagne ve Mitro geldi.

Sonraki yaz transfer döneminde SON GÜN Falcao ve Andone yıllık 10 m euroya yakın maaş yüküyle geldi.

Seri ve Nzonziye yılda 3 m euro verp erken alındı diye başarılı transfer dönemi olmuyor. Bu yönetim ne satmayı ne de almayı beceremiyor.

Dünyanın kazık attığı arap kulüplerinden dünyada kazık yiyen tek kulüp biziz. Bu konuda yönetimi kutluyorum. Gerçekten büyük başarı.
Valla kendileri bilir. Bu sene saglam is yapamazlarsa yonetim + teknik heyet komple gider ve son gorevleri olur

fatih terımın başımıza getırdıgı yonetım ancak böyle olur

diagne mitroğlu falcao andone emre akbaba vs hepsini topla bir gomis etmiyor

modeste tetteh filan gelse de etmeyecekti

taktiğimize uymuyordu

Tetteh, Ze Luis ve Onuachu scout ekibinin onerdigi isimler. Hoca Sparta Prag veya Danimarka ligini izlemiyordur herhalde. Bu isimler olmayinca gittiler son gun Diagne'yi aldilar. Hoca'nin yonetime gerek yok ben takimdaki tek forvet Mitroglou ile sampiyonluk mucadelesi veririm mi demesini beklerdin?

Ha hoca'nin berbat transferlerini soruyorsan cevap vereyim:

Emre Akbaba
Sener
Jimmy
Semih Kaya
Adem (benim gozumde hala kotu transfer)
Mitroglou
Emre Mor
Babel

Yine anlastigimiz Ogulcan Caglayan bos bir transfer. Adam rize'de bile ilk 11 oyuncusu olamamis.
Izleyecek abi, var mi oyle Danimarka ligini mi izleyecek demek?
Scout ekibi bulacak, kasetlerini getirecek ve gerekirse 10 saat izleyecek.

Bu haberde Kaan Ayhanin serbest kalma bedeli 2 Milyon Euro diyor.

1596213910145.png

Kaan Ayhanin serbest kalma bedeli 2 Milyon. Yarin saat 00:59'da bitiyor. Almanya saati 23:59!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt