- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Beceriksizler iste2.5 mıo euro ısteseler verırdım maıcon satılana kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beceriksizler iste2.5 mıo euro ısteseler verırdım maıcon satılana kadar
acıkBayramda kap açık mı
Hani nerede?
Her sene 20 futbolcu alip 20 gonderiyoruz.
Fatih Terim adam akilli uzun vadede gidecek takim kurmali dicem ama adamin kafasi arda semih colakta.
geçen sene granadaya kiralık gitmiş ve bu sene küme düştüler çok anormal bi durum değilVay arkadaş sozlukte watfordli doucureyi onerenler var neremle gulsem bilemedim.. oldu olacak deulefeuyu da alalım nasıl olsa küme düştüler öyle Galatasaray'a kiralık gelsem diye bekliyor
Valla kendileri bilir. Bu sene saglam is yapamazlarsa yonetim + teknik heyet komple gider ve son gorevleri olurDünyanın kazık attığı arap kulüplerinden dünyada kazık yiyen tek kulüp biziz. Bu konuda yönetimi kutluyorum. Gerçekten büyük başarı.
Izleyecek abi, var mi oyle Danimarka ligini mi izleyecek demek?Tetteh, Ze Luis ve Onuachu scout ekibinin onerdigi isimler. Hoca Sparta Prag veya Danimarka ligini izlemiyordur herhalde. Bu isimler olmayinca gittiler son gun Diagne'yi aldilar. Hoca'nin yonetime gerek yok ben takimdaki tek forvet Mitroglou ile sampiyonluk mucadelesi veririm mi demesini beklerdin?
Ha hoca'nin berbat transferlerini soruyorsan cevap vereyim:
Emre Akbaba
Sener
Jimmy
Semih Kaya
Adem (benim gozumde hala kotu transfer)
Mitroglou
Emre Mor
Babel
Yine anlastigimiz Ogulcan Caglayan bos bir transfer. Adam rize'de bile ilk 11 oyuncusu olamamis.
www.bild.de