Emre Yildiz
Kırmızı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 1.189
- 1.137
- 1.563
King
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evt. Kenan bittiozaman daha 2 gun var?
dogru pazara kadar. kaynagi buldum
Kafan mı güzel yahu ben kendi adıma yazdım. Duyum olarak değil, buluttan nem kapma huyundan vazgeç.Kaynaksiz kacinci haberin bu senin? 1 degil 2 degil
Kaynaksiz kacinci haberin bu senin? 1 degil 2 degil
acil kaynak lazimdi anlasilan göstermek icinO zaman bizimkiler Maiconu niye simdiden satiyor anlamadim? Ver araplar resti ve yarin daha iyi teklifle gelirlerse satarsin adami.
Kafan mı güzel yahu ben kendi adıma yazdım. Duyum olarak değil, buluttan nem kapma huyundan vazgeç.
Bonservisim 2 milyon euro diyor.
Satmadan transfer yapip kulubu zor duruma sokmak istemiyorlar bunun farkli sebepleri olabilir yani cebinden para vererek cozulecek bir mevzu olsa zaten bir sekilde bulunur o para. Bununla besiktasin baskaninin cebinden verdigi paranin bir alakasi yok. Yersiz bir yonetim elestirisi olmus.Beşiktaş başkanı 50 milyon cebinden vermiş acil olarak avrupaya kalmak için. Galatasaray yönetiminden 2 milyon euro çıkmadı mı? Daha transfer sezonu bitmemişti illa adam satardık. Kaan kaçan büyük balık oldu. Al sat yapılabilecek bir adam.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaan Ayhanin serbest kalma bedeli 2 Milyon. Yarin saat 00:59'da bitiyor. Almanya saati 23:59!
Kimsenin izni yok.Levent abi için demiyorum ama kaynaksız duyum işi aldı başını gidiyor forumda yönetimden izni olan varsa bilsek de ona göre ciddiye alırız duyumları
Yooo öyle birsey olsa bize özelden yazilip onaylandiktan sonra birakiriz. Gecen yaz mesela bana özelden gelirdi ilk olarakLevent abi için demiyorum ama kaynaksız duyum işi aldı başını gidiyor forumda yönetimden izni olan varsa bilsek de ona göre ciddiye alırız duyumları