Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyum falan umursamıyorum artik. Hepsi de sallıyor.

EeQXbKCXgAE-ja4
EeQXbKBXgAErn_c

;)
Bonservisim 2 milyon euro diyor.

Beşiktaş başkanı 50 milyon cebinden vermiş acil olarak avrupaya kalmak için. Galatasaray yönetiminden 2 milyon euro çıkmadı mı? Daha transfer sezonu bitmemişti illa adam satardık. Kaan kaçan büyük balık oldu. Al sat yapılabilecek bir adam.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

- Galatasaray'a transferin söz konusu. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?'

Fatih Kurucuk: "Kulüp ismi vermem doğru değil, ancak görüştüğüm takımlar var. Karagümrük ve benim anlaşabileceğim bir yol izleyeceğiz. Onun için net bir şey söyleyemiyorum. Ama görüştüğüm takımlar var. Evet, görüştüğüm takımlar büyük takımlar. Şu an daha her şey taze. Bu konular 1-2 hafta içinde netleşir"

Beşiktaş başkanı 50 milyon cebinden vermiş acil olarak avrupaya kalmak için. Galatasaray yönetiminden 2 milyon euro çıkmadı mı? Daha transfer sezonu bitmemişti illa adam satardık. Kaan kaçan büyük balık oldu. Al sat yapılabilecek bir adam.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Satmadan transfer yapip kulubu zor duruma sokmak istemiyorlar bunun farkli sebepleri olabilir yani cebinden para vererek cozulecek bir mevzu olsa zaten bir sekilde bulunur o para. Bununla besiktasin baskaninin cebinden verdigi paranin bir alakasi yok. Yersiz bir yonetim elestirisi olmus.

Fatih Kurucuk'u dun Adana Demirspor macinda ilk kez izledim de pek begenmedim, yenilen golde savunma hatasi var. Agir bir oyuncu, Maicon'un Turk versiyonu gibi.

Levent abi için demiyorum ama kaynaksız duyum işi aldı başını gidiyor forumda yönetimden izni olan varsa bilsek de ona göre ciddiye alırız duyumları
Yooo öyle birsey olsa bize özelden yazilip onaylandiktan sonra birakiriz. Gecen yaz mesela bana özelden gelirdi ilk olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt