- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Bjk 2005-2006 sezonuna dondu
Gerci o sezon fena degillerdi hucumda.kleberson-sergen-tumer vs
Gerci o sezon fena degillerdi hucumda.kleberson-sergen-tumer vs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetBrumaula ayni ucaga mi binecek?
Olmus batik les kargalarina bak, adamlar en azindan vasat ta olsa welinton, nsakala, jonsonna bagladilar.
Kapkaçcı Fikret'ten kurtulup Ahmet geldiğinden beri bizden bir 3 gömlek daha iyi yönetiliyorlar.
Fransa yolcusuLigden en cok berati istiyodum,insallah aliriz
Bizde emre c semih arda ogulcan felan aldik onlarda vasat.Olmus batik les kargalarina bak, adamlar en azindan vasat ta olsa welinton, nsakala, jonsonna bagladilar.
hoca farkıBjk şamp elemesine nasıl gitti hala onu çözemedim, Sepet bir kaleci ve maaşını alamayan onlarca futbolcu ile bunu nasıl kazandılar anlamak mümkün değil. Sergen effect falan desek top falan oynamadılar nerdeyse hiçbir maçta acayip bir iş.
Hakemlerle tabiki ve cok ballilardi.zibilyon pozisyon verip kazandıkları oldu bikac macta.Bjk şamp elemesine nasıl gitti hala onu çözemedim, Sepet bir kaleci ve maaşını alamayan onlarca futbolcu ile bunu nasıl kazandılar anlamak mümkün değil. Sergen effect falan desek top falan oynamadılar nerdeyse hiçbir maçta acayip bir iş.
Olabilir
Bizde emre c semih arda ogulcan felan aldik onlarda vasat.
Onemli olan 15 16 tane is yapicak futbolcu almak, devamli yedege futbolcu aliyoruz.
1 tane maç kazanabildik sadece reis bırakta gitsinler artık.Bjk şamp elemesine nasıl gitti hala onu çözemedim, Sepet bir kaleci ve maaşını alamayan onlarca futbolcu ile bunu nasıl kazandılar anlamak mümkün değil. Sergen effect falan desek top oynamadılar nerdeyse hiçbir maçta acayip bir iş.
Değil yaw bence, Hani Beşiktaş gerçekten iyi olup bu başarıyı kazansa Sergen'i överdim ama yok tamamen ligin boşluğundan yararlandılar. Pandemi öncesi bizle oynadıkları maç tek kaleydi mesela pandemi sonrası çok değişti şartlar.hoca farkı
Yonetim desen yok
Hoca zaten rezalete bagladi
iletisim yok
yok oglu yok
ancak apo, bunak rodopa soyle tweet at falan der.
sporting vs besiktas1 tane maç kazanabildik sadece reis bırakta gitsinler artık.
zaten 3.lük söz konusuysa dünyada başedilemeyecek tek takım