Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk 2005-2006 sezonuna dondu
Gerci o sezon fena degillerdi hucumda.kleberson-sergen-tumer vs

Kaan ayhani ben pek izlemedim ama milli maclarda bazen merihten bile on plana ciktigini gorunce ve bikac mevkide oynyabildigi icin alinmasini istedim.yoksa beni biliyosunuz..ben emin,isik kaan,bartug ve abdulsamed sans bulsun istiyorum stoper ve ortsahada.gelmemesini zerre sorun etmem o yuzden.altyapi aslolan benim icin

Bjk şamp elemesine nasıl gitti hala onu çözemedim, Sepet bir kaleci ve maaşını alamayan onlarca futbolcu ile bunu nasıl kazandılar anlamak mümkün değil. Sergen effect falan desek top oynamadılar nerdeyse hiçbir maçta acayip bir iş.

Bjk şamp elemesine nasıl gitti hala onu çözemedim, Sepet bir kaleci ve maaşını alamayan onlarca futbolcu ile bunu nasıl kazandılar anlamak mümkün değil. Sergen effect falan desek top falan oynamadılar nerdeyse hiçbir maçta acayip bir iş.
hoca farkı

Bjk şamp elemesine nasıl gitti hala onu çözemedim, Sepet bir kaleci ve maaşını alamayan onlarca futbolcu ile bunu nasıl kazandılar anlamak mümkün değil. Sergen effect falan desek top falan oynamadılar nerdeyse hiçbir maçta acayip bir iş.
Hakemlerle tabiki ve cok ballilardi.zibilyon pozisyon verip kazandıkları oldu bikac macta.

Bjk şamp elemesine nasıl gitti hala onu çözemedim, Sepet bir kaleci ve maaşını alamayan onlarca futbolcu ile bunu nasıl kazandılar anlamak mümkün değil. Sergen effect falan desek top oynamadılar nerdeyse hiçbir maçta acayip bir iş.
1 tane maç kazanabildik sadece reis bırakta gitsinler artık.
zaten 3.lük söz konusuysa dünyada başedilemeyecek tek takım

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Saracchi
Ömer Belhanda
Feghouli
Emre Babel
Falcao

Okan
Sener Ahmet OzornEmin Emre
Taylan Atalay
Yunus/Sekidika Jimmy Adem
Diagne

Elimizde kalan oyuncular bunlar. Boldladigim oyuncularin burada bir isi yok.​

Yonetim desen yok
Hoca zaten rezalete bagladi
iletisim yok
yok oglu yok

ancak apo, bunak rodopa soyle tweet at falan der.

Yönetimin acilen değişmesi lazım. Başkan zayıf, yönetim kurulu ondan da zayıf. Dursun yetersizinin kaybeden listesinde bile altında Metin Öztürk, Taner Aşkın filan vardı. Ben bu kadar yetersiz bir yönetim kurulu hayatımda görmedim. Ayrıca şöyle sezonun arkasından ağzını açıp Fatih Terim'e iki laf edemeyen adamların da Galatasaray'da işi yok. Burada en Terimci adamlar bile iyi kötü eleştiri yaptılar, hoca sayesinde 2 sene başkan kalmış adamlar heba edilen sezonun ardından gık çıkartamadılar. Yönetim değişip Fatih hocanın maaşlı bir çalışan olduğunu hatırlatabilecek başkan gelirse bir ihtimal toparlarız, seneye de bu yılki gibi başlarsak bu yönetimle bu seneyi bile mumla ararız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt