Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suan takimin sözlesmeli 12 yabancisi var. Ozornwafor ve Sekidika'yi salla, 10 tane diyelim biz ona.

Diagne, Falcao, Babel, Feghouli, Belhanda ve Linnes satilmali.

Muslera, Luyindama, Marcao ve Saracchi devam etmeli.

Sözlesmesi bitmis kiraliklardan ve Donk gibi leslerden uzak dursunlar artik.

Değil yaw bence, Hani Beşiktaş gerçekten iyi olup bu başarıyı kazansa Sergen'i överdim ama yok tamamen ligin boşluğundan yararlandılar. Pandemi öncesi bizle oynadıkları maç tek kaleydi mesela pandemi sonrası çok değişti şartlar.
@Osman SEDEN biz bjk macinda da mi tek kale oynadik ?izlemediydim.sadece bjkye gore iyiymisiz dedilerdi.fener deplasmani,basaksehir deplasmani ve bjk macindaki oyun...trabzon macinda feghouli satana kadar olan azim,istek fatih hoca buyuk maclari cozmus gibi

Yönetimin acilen değişmesi lazım. Başkan zayıf, yönetim kurulu ondan da zayıf. Dursun yetersizinin kaybeden listesinde bile altında Metin Öztürk, Taner Aşkın filan vardı. Ben bu kadar yetersiz bir yönetim kurulu hayatımda görmedim. Ayrıca şöyle sezonun arkasından ağzını açıp Fatih Terim'e iki laf edemeyen adamların da Galatasaray'da işi yok. Burada en Terimci adamlar bile iyi kötü eleştiri yaptılar, hoca sayesinde 2 sene başkan kalmış adamlar heba edilen sezonun ardından gık çıkartamadılar. Yönetim değişip Fatih hocanın maaşlı bir çalışan olduğunu hatırlatabilecek başkan gelirse bir ihtimal toparlarız, seneye de bu yılki gibi başlarsak bu yönetimle bu seneyi bile mumla ararız.

Yonetim zaten fiyasko yaw, 2 senedir yapilan transfere bakarsan gercekten rezalet. Suan kulupte baskan Terim, cengiz degil. burasi cok kotu iste, Galatasarayda terime gorevine son verecek guclu bir baskan lazim. Ama dedigin gibi, o suan yok.

Cengiz yonetimi acilen gitmelidir, duyumlara gore Faruk Suren suan Burak Elmasa hazirliyormus aday olmasi icin.

Burak Elmas
Ozan Korkut

Ikisinden olacak gibi

@Osman SEDEN biz bjk macinda da mi tek kale oynadik ?izlemediydim.sadece bjkye gore iyiymisiz dedilerdi.fener deplasmani,basaksehir deplasmani ve bjk macindaki oyun...trabzon macinda feghouli satana kadar olan azim,istek fatih hoca buyuk maclari cozmus gibi
çözmüş reis evet öyle bi çözdü ki bi türlü bağlayamadık sonra 🥶

Onların tek bir pozisyonu vardı Atibayla bizim ise en az 5 tane net pozisyonumuz vardı Onyekuru-Feghouli falan.

Bundan sonra calhanoglu haberlere inanmayın

Adam utanmasa çocukluğumdan beri milanliyim diyeck

Bizim Allah belamızı vermiş yav.

- Satmayı beceremiyorlar.
- Almayı beceremiyorlar.
- Pazarlamayı beceremiyorlar.
- Hakkımızı savunamıyorlar.
...

Allah Fatih Hoca'ya sabır versin. Bizim bu kadar sinirlendiğimiz yerde o duvarları filan yumrukluyordur herhalde.
Fatih hocada da suç var. Transfer komitesinin başına profesyonel biri isteseydi Albayrağın yerinde belki de bu kadar sıkıntıya girmezdi

Douglas
Boyd
Lens
Nkoudou
Guven
Necip
Umut Nayir
Oguzhan
Roco
Larin

Bjk'nin kadro kalitesi yerlerde. Nsakala ve Welinton ile anlastilar. Elneny yerine Jens Jonsson'u dusunuyorlar. 3 oyuncu da ligimizden tanidigimiz oyuncular. Bunlarda scout ekibi yok galiba.

Para yoksa gidin Right to Dream ve Generation Foot akademisinden 2-3 oyuncu getirin.

Son düzenleme:
Siz yine menajer önerisi 5 tane kiralık oyuncuya kendinizi alıştırın bonservisi elinde olan adamı da alamıyorlar bonservisi 2 milyon olan adamı da. Bahane bonservis "sokağa aracı paramız yok " , ulan o halde daha dun 1.5 milyona niye elindeki stoperi satın. 10 gün sonra 1.5 milyon ve o desen arabistanin yarısı uçak gönderirdi zaten. Masal anlatmayı biraksinlar. Kulübe acilen transfer işlerinden anlayacak bir profesyonel yonetici lazim.
Ne almada başar var ne satmada bunlar luyindamayi 11 milyonun üzerinde satsin 6 ay foruma girmem. Kalan 3 senelik maaşı ile birlikte 7 milyon euroluk kar ne olması lazımdı denilir.

6 ay foruma girmemek büyük bir olay değil.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yönetimin değişmesini isteyenlerin adayı kim? Fırsat kollayan çakallar mı? Onlar gelsin borç yine ebesinin damı kadar olsun mu istiyorsunuz?
Recep Yıldırım

Yönetimin değişmesini isteyenlerin adayı kim? Fırsat kollayan çakallar mı? Onlar gelsin borç yine ebesinin damı kadar olsun mu istiyorsunuz?
Bu konuda da haklısın adminim,ben sadece transfer konusunda daha yetkili ve yetenekli kimsler gelsin istiyorum.mustafa cengiz baskan gitmesin zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt