- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.878
- 5.338
senı konudan atıyorumKoyim sana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senı konudan atıyorumKoyim sana
Bu konuda da haklısın adminim,ben sadece transfer konusunda daha yetkili ve yetenekli kimsler gelsin istiyorum.mustafa cengiz baskan gitmesin zaten
Douglas
Boyd
Lens
Nkoudou
Guven
Necip
Umut Nayir
Oguzhan
Roco
Larin
Bjk'nin kadro kalitesi yerlerde. Nsakala ve Welinton ile anlastilar. Elneny yerine Jens Jonsson'u dusunuyorlar. 3 oyuncu da ligimizden tanidigimiz oyuncular. Bunlarda scout ekibi yok galiba.
Para yoksa gidin Right to Dream ve Generation Foot akademisinden 2-3 oyuncu getin.
Güvenle nkoudou kötü sayılmaz. Öbürleri çöp. Necibe 1.5m maaş veriyorlar xd
Başka bir damat daha kaldırmaz bu bünye.Duyumlara gore, Faruk Suren damatina Burak Elmasi goreve hazirliyormus.
Başka bir damat daha kaldırmaz bu bünye.
senı konudan atıyorum
nkudu cop yaw, adam tek artisi hizli olmasi. Baska hic numarasi yok.
4.5m bonservis onuda 50% sine verdiler![]()
Transferi yapacak kişiyi de Fatih Hoca mı getirsin. Bu adam ahtapot değil beyler. Hatırlatayım isterim.Fatih hocada da suç var. Transfer komitesinin başına profesyonel biri isteseydi Albayrağın yerinde belki de bu kadar sıkıntıya girmezdi
Ben acikladim detaylari ilen.is bilenler kalsın.sorun hocanin yalniz kalmasi ve yonetimin transfer konusundaki planlamasi,pazarliklari vshain sergen yonetım degıssın kım gelsın
acıkla
Bal yapmayan arı işte
Ama boyd kadar dandik deil
Duyumlara gore, Faruk Suren damatina Burak Elmasi goreve hazirliyormus.
jack daniels iciyonmu suan
Tamamda hoca Apodan haric birinin transfere bakmasini isteseydi, oraya bir adam getirirdi. Nasil kondisyoneri begenmeyip italyadan adam bulduysa, orayada baglantilarini kullanip adam getirirdi.
Onu denediler başaramadılar. Burak Elmas iyi sanıyorduk ama o da pastadan pay isteyen tayfadanmış.