Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merakımdan soruyorum, son 5 yılda bizim altyapımızdan yetişip A takım seviyesinde şans vermediğimiz ancak bizden gittikten sonra diğer süper lig takımlarında kendini gösteren hatta geçiyorum süper ligi, PTT 1. Ligde bizde forma bulamayan Sekidika ya da Rize'de kadroya giremeyen Barış Alıcı kadar sükse yaratan kaç tane oyuncumuz var?
sergen bu soru karsısında pudingini kasıklamıstır

Yönetimin değişmesini isteyenlerin adayı kim? Fırsat kollayan çakallar mı? Onlar gelsin borç yine ebesinin damı kadar olsun mu istiyorsunuz?
Dursun faciası yaşadık diye M. Cengiz kalsın demek mantıklı bir şey değil. Çünkü şu anda bu yönetimin bu kulübe verebileceği hicbir şey kalmadı. Kendimizi kandırmayalım. Fatih Hoca'nın arkasına saklanmaktan başka hiçbir halta yaramıyorlar.
Maicon ve Kaan meselesinde bu iş iyice ayyuka çıktı.

Geçmişte de hazirandan beri forvetsiz olan takıma Ocakta son gün burnumuzun dibindeki Diagne'yi 13M'a aldıklarında kaç okkalık yönetici oldukları ayyuka çıkmıştı zaten de, sadece biz yeni görüyoruz. Daha doğrusu görmek istiyoruz.

Gelir gelmez Badou'yu satıp hocanın eline pimi çekilmiş el bombasını vermelerini de unutmadık daha. Hoca Donk'u kazanmasa cümle alem biliyor ki o sene ligi 3. bile bitiremezdik, bırak şampiyonluğu.

Bu liste uzar gider.

Fatih Hoca'nın elinde olsa bu yonetimi 1 saniye düşünmez anında sepetler.

S.A

EeSVIZ5XYA07E2Q

bende engelli olan birine nasıl cevap vereyim?simdi dısardan gördüm mesajı.ama ilgilenmiyorum,altyapı konusu fatih terim gibi tartısmaya kapalıdır
270 msj yazan uyeyı neden engelledın sergencıgım kac bin uye engelledın

“Bizim Lincolnü satma gibi bir niyetimiz yoktu ancak Üstünel geldi ve zorla randevu aldı. 2 saat görüştük. İnanılmaz bir diksiyonu ve ikna kabiliyeti vardı. 5 milyon gibi komik bir fiyata Lincolnü sattım. Ertesi gün uyandığımda “ben ne yaptım” dedim. (Schalke başkanı Tönnies)

Bize lazım olan gerçek Galatasaraylı bu, en az senin benim kadar arma aşığı içimizden biri yıllar önce küstürüldü deniliyordu kişilere küsülür camiaya asla napıp edip yolumuz tekrardan kesişmeli işi bilen adamlara emanet etme vakti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyalar

• Adjustments.webp
    Adjustments.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 56
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt