Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk futbolunda çok büyük bi yönetici sıkıntısı var.alayı beceriksiz. Futbolumuzun gelişmesinde en büyük engel bu durum
Yönetici sıkıntısı yok bence renktaş. Sorumluluk sıkıntısı var, bu adamlar aldığından yada sattığından hiç bi şekilde yasal olarak sorumlu değil. Maddi anlamda da kendilerine dokunan bi durum yok. Yoksa 13'e aldığını teneke bağlayıp gönderemez yada yolu gözlenen adamı 1.5a satmaz. Aldırmaz yada sattirmaz.

Napoli Osimhen icin yaklasik 80m bonservis odemis kafayi yemisler. O paranin yarisina Patson Daka ve Jonathan David'i birlikte alirsin.

Seni de anliyorum tabi zoruna gidiyor Galarasaray’in basarili olmasi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Transferi yapacak kişiyi de Fatih Hoca mı getirsin. Bu adam ahtapot değil beyler. Hatırlatayım isterim.

Ek olarak, senin dediğin gerçekleşse tutmayan ilk transferde Fatih Hoca'ya komisyoncu diyecek kamyonla insan var. Fatih Hoca böyle bi topun altına girmeyecek kadar zeki birisi.
Yav Fatih hocadan habersiz başkan tuvalete bile gidemez o kadar ezik bir yönetim var ki şu an. Transferler işini profesyonel bir yapıya büründürsek hem strese girmeyiz hem de Fatih hoca her istediğimi takıma aldırıcam gerekirse herkesle inatlaşırım egosuna da girmez.

Liverpool bile Kloop'un her istediğini yapmıyor, önce oyuncular satılsın sonra istediğini alabiliriz mesajı veriyor. Bizde ise Fatih hocaya hiçbir teknik direktörde olmayan yetki ve kredi veriliyor. Bunun olmaması lazım.

Kaan transferi neden bukadar önemliki ? İşık kaan ve emin var . Liyundama satılırss eğer o kalitede bi stoper alınır .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nerde var reis hani bu kadar ucuza kaan gibi bi elemani kaptirmak koyuyo adama isik kaanmis eminmis bunlar zaten var dedigin gibi gun gelecek oynicaklar ama simdi degil

Eğer yönetim hoca istemeden tuvalete gidemiyor ise o zaman bir sene forvetsiz isteyerek oynadı. O kadar başında açıklama yaptı kastı şu idi yönetim hakkımız yenirken sessiz kalıyor onlar konusmayincada biz konuşuyoruz caza alıyoruz diye, bunun dışında oyuncu satamamak ta mı hoca nin işi. Bakin kaç tane potansiyelli genç oyuncu ismi geldi geçti bu uc senede kimse alınmadı hep son dk transferleri yapıldı onlarda hoca aldırdı oldu diagne vs. Adam 30 gol atmış 27 yaşındaki adamı satamadilar bir kuruşa yazık değil mi. Rezilliklerinin biri bin para ama herşey hoca ya kalıyor. Haksız yönleri var mı var fakat bu kadar da gömülecek gibi değil. Bu yönetimle üç senede iki şampiyonluk mucizedir

Bu saatten sonra Luyindama ve Marcao'nun satılması teklif dahi edilemez Kaan gelse bile gitmelerini istemiyordum ama şimdi asla gidemezler. Kaan bunları kesecek seviyede değildi ama Donk yerine iyi bir joker olurdu.

Bu saatten sonra Luyindama ve Marcao'nun satılması teklif dahi edilemez Kaan gelse bile gitmelerini istemiyordum ama şimdi asla gidemezler. Kaan bunları kesecek seviyede değildi ama Donk yerine iyi bir joker olurdu.
luyindamayı satar bunlar para gelsin diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt