Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wolfsberger'de 40 maçta 37 golle fırtına kopartan Shon Weissman, Galatasaray için gemileri yaktı. Galatasaray ile prensipte anlaşan başarılı forvet, bedelsiz gittiği kulübünden transferi için kolaylık talep edip idmana çıkmayı reddetti.

1596280494601.webp

Joshua King ve oğlu

Karalisteye ekleyelim bunu da

Diagne: ''Ben çok eşli yaşayan bir insanım ve eşim de bunu biliyor. Bunun yanında birlikteliğimiz geleneksel ve Müslüman olduğumuz için dinimize göre kutlandı. O yanına başka eşlerin de geleceğini biliyor, bu çok açık.''

1596280575739.webp

Wolfsberger'de 40 maçta 37 golle fırtına kopartan Shon Weissman, Galatasaray için gemileri yaktı. Galatasaray ile prensipte anlaşan başarılı forvet, bedelsiz gittiği kulübünden transferi için kolaylık talep edip idmana çıkmayı reddetti.
İnşallah transfer olur. Ama korkarım ırkçılığa uğrayabilir yıllardır süren İsrail düşmanlığı politikası yüzünden.

Genel anlamda evet

Transfer bakımından hayır

Bir de başarılı olduğumuz dönemlerde zırt pırt tvlere çıkıp başarıyı sahiplenmesini sevmiyorum.Çünkü işler kötü giderse ortalıkta gözükmüyor
E o zaman sevilecek nesi var ki. Topcularin gonlunu hos edip ekibimizin milyonlarini prim olarak dağıtmasını o halde.

E o zaman sevilecek nesi var ki. Topcularin gonlunu hos edip ekibimizin milyonlarini prim olarak dağıtmasını o halde.

Başarılı olduğu yönlerde var oyuncularla iyi anlaşmak

Takım cidden sıkıntılı dönemdeyse elini cebine atmak

Siyasilerle aramızı açtırmamak gibi vs..

Bu tarz adamlar her takıma lazım görev tanımını yapanda sıkıntı var Apo'da değil bence

Galatasaray'dan ayrılan Mario Lemina, menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildi. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, Lemina'nın transferine onay verdi. [Sabah]

Arda Turan: "Baba olmak beni çok değiştirdi. İlk defa kendim yerine başkalarını düşünüyorum. Çok güzel bir duygu, tarifi yok. Baba olmak önceliğini değiştiriyor insanın, merhametini artırıyor ve sakinleştiriyor." [Sabah/Günaydın]

Galatasaray, Maicon'u 3.5 milyon Euro‘ya sattı. (Fanatik)

Galatasaray, Maicon'u 3 milyon Euro'ya sattı. (Hürriyet)

Galatasaray, Maicon'u 1.9 milyon Euro'ya sattı. (Fotomaç)

Galatasaray, Maicon'u 1.5 milyon Euro'ya sattı. (TRT Spor)

Social Media GS platformlarinda genellikle şu onbiri görüyorum,

Muslera
Oumar Luyindama Marcao Saracchi
Lemina Seri
Fegh Arda Emre
Falcao

Bir kere bu kadro 40 gölü geçemez,
O 40 gölü de Falcao 20 maç falan oynaması lazım ki atabilelim.

Şu takımın savunmasında bir problem yok, alt tarafı 3. Sınıf bir lig. İyi bir orta saha kurarsan, Donk-Emin bile şampiyon eder seni. Ama hucumcu yok hucumcuuuu. Gol atamiyoruz aloooo.

Net golcü+2 kanat lazım.
Transfer-Diagne-Adem gibi bir forvet rotasyonu lazım. Vs vs.

Bruma'yi kirala, Onyekuru'yu kirala. Vs vs

Galatasaray, Maicon'u 3.5 milyon Euro‘ya sattı. (Fanatik)

Galatasaray, Maicon'u 3 milyon Euro'ya sattı. (Hürriyet)

Galatasaray, Maicon'u 1.9 milyon Euro'ya sattı. (Fotomaç)

Galatasaray, Maicon'u 1.5 milyon Euro'ya sattı. (TRT Spor)
Gerçekte olan 1 milyon Euro'ya bile satamadığımızdır kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt