Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Covid dolayısı ile tribün geliri olmayacak. Burda kaç arkadaş forma alacak bu sene misal ? Ekonomik kriz herkesi vurdu 300 liraya kaç insan forma alıyor. Maliyetleri olabildiğince düşük tutmak lazım, şampiyonlar liginde de yokuz.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim maiconu 3 e satsan bak menajer bonusu diyorum onu bile saymıyorum 1.6 m Euro x 8.21 = 13.2 milyon TL yapıyor böl 270 e 50 bin forma yapar geçen sene 220 bin forma satmışız sen doğru yönetmedikten sonra taraftardan bir şey beklemek yanlış

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Covid dolayısı ile tribün geliri olmayacak. Burda kaç arkadaş forma alacak bu sene misal ? Ekonomik kriz herkesi vurdu 300 liraya kaç insan forma alıyor. Maliyetleri olabildiğince düşük tutmak lazım, şampiyonlar liginde de yokuz.

2 üstü maaş alanların hepsi gitmeli Muslera da maaşını 2 milyona indirmeli.Gelecek oyuncular kiralık olsa bile genç para için oynamayanlar olmalı.

Bir de yoentim kendini zeki zannediyor maaşı ödeyelim bonservis yüksek olsun diye diye geçen sene maaş bütçesi 60-70 milyona dayandı.500 milyon TL yapar naskl verelim her sene her sene

Kardeşim maiconu 3 e satsan bak menajer bonusu diyorum onu bile saymıyorum 1.6 m Euro x 8.21 = 13.2 milyon TL yapıyor böl 270 e 50 bin forma yapar geçen sene 220 bin forma satmışız sen doğru yönetmedikten sonra taraftardan bir şey beklemek yanlış

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maicon konusunda hatalı yönetim. Benim söylemim genel

Burada mesele 1.4 e satmak değil , piyasaya Maicon u isteyen başka kulüpler var haberi pompalamayi bile dusunemeyen , Maicon un Arap rakipleri ile ismini çıkaramayan , Hiç olmadı Türkiye liginden bir kaç takıma öner tutuşsun adamlar :)

Kimse kusura bakmasın rezalet politika ve yönetim , 8 e al 3 e sat aradaki farkta genç yetenek bonservisi yatıyor

Bu alış satışlar devam ederse ki Diagne ve Falcao , Babel , linnes belki bu sene Donk yenileme ile devam edecek hatalar ile Beşiktaş ve Fenerbahçe'den daha kotu duruma düşeceğimizi düşünüyorum

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Umarım fulham çıkar da seri gelmez. Seri bizim ligin oyuncusu değil. Fizik hıc yok. Bizim ligde fizikli adamlar iş yapar. 2 tane güçlü orta saha lazim.

Ben Luyindama veya Marcao'nun yerinde olsam antremana bile cikmam.Ya beni satin ya maasimi yukseltin derim

Klube transfer olan, sozlesme uzatan cer cop dahil maasi 1 milyon eurodan basliyor.2 senedir ayagina top degmemis Ardaya bile 1 milyon verecekler.

Umarım fulham çıkar da seri gelmez. Seri bizim ligin oyuncusu değil. Fizik hıc yok. Bizim ligde fizikli adamlar iş yapar. 2 tane güçlü orta saha lazim.

seri oynar ama nasil oynar? 1.5 milyon euro maas alirsa oynar. 3 alip böyle top oynama hakki yok

Ekli dosyayı görüntüle 87370

Köy takimlari bile oyuncularini al nassr takimina bizim beceriksizlerden daha yuksek paraya satmis.
images (23).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt