Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
-SON DAKİKA-
Galatasaray RC Strasbourg'tan Jean-Ricner Bellegarde ile anlaşma sağladı. Önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor. https://t.co/Gt1qwW5Bx5
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fm 18 psv kariyerime almıştım o zaman lenste idi profili daha iyiydi geri gitmiş sanki
Fazlasıyla mantıklı bir transfer olurdu A.Albayrak Anadoludan Mensah'ı Onazi'yi Poko'yu alma şansı varken Bellegarde için 1 lira para ödeyeceğini sanmıyorum gidip Kasımpaşa'yı zengin etmek daha iyi!@birebirmarkaj: -SON DAKİKA-
Galatasaray RC Strasbourg'tan Jean-Ricner Bellegarde ile anlaşma sağladı. Önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kesinlikle.. 3 Yıl sonraki profiline de baktım kendini hiç geliştirememiş..fm 18 psv kariyerime almıştım o zaman lenste idi profili daha iyiydi geri gitmiş sanki
benim aldıgım zaman (fm18) teknik ve pasör özellikli, çabuk bi mc idi şimdi mala bağlayan zenci mclere doğru evrilmiş hocamKesinlikle.. 3 Yıl sonraki profiline de baktım kendini hiç geliştirememiş..
Gol kralı gomis 5m€ gittiğinde çoğu şey belliydiBu yönetimin son dakikaya kadar transferleri tamamlamayacağını bilen kaliteli kardeşlerim burda mı ?
Ondan önce yerli çöpleri toplar yahu. O kadar gömmeyelim.Bu yönetimin son dakikaya kadar transferleri tamamlamayacağını bilen kaliteli kardeşlerim burda mı ?