Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakasetas nerede ?
alanyada değil mi o?
MALİ PARMAK.webp

Valla transfer konusunda her şeyin hayırlısı diyorum. Şu gelsin bu gelmesin demeyeceğim. Avrupa'da başarılı olacak diye kadro kurup 12 maçta tek galibiyet aldık iki senede.

Tek bir isteğim var inşallah gerçekleşsin dediğim. Tek bir istek. Şu belhanda inşallah seneye bizim formamızı giymez başka isteğim yok.

Lesh gibi karnim acikti
Ajlik cok kötü yav :/

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Ara ara hatırlatıcam. Bonservisi elinde olan guelor kangayı transfer etmemek kulübe ihanettir sene sonu ffp'ye takıldık lafı duymak istemiyorum.
Screenshot_2020-08-02-08-04-15-350_com.android.chrome.webp

sa 1.43 milyona takimi güclendirdik mi

@gsarayruhu1905: Onyekuru'nun bugün Snapchat'ten yaptığı paylaşım. Monaco'da bireysel idman yapıyor. Monaco'da teknik direktör değişince kendisi yine arka planda kaldı. Transfer döneminin sonuna doğru bir şeyler yaşanacaktır.
IMG_1702.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son dakika transfer haberleri | Beşiktaş,

Mensah için yeniden atağa kalktı
Siyah-beyazlı yönetim, transferin gözde ismi Mensah için Kayserisporlu idarecilerle tekrar görüşecek.

Mensah transferinde Kayserispor ile yaptığı görüşmelerde önemli bir mesafe alan Beşiktaş Yönetimi, sarı-kırmızılılar ile tekrar bir araya gelecek.

Düşmenin kaldırılmasıyla Kayserispor'un bu sezon da Süper Lig'de oynayacak olması nedeniyle görüşmeleri yeniden güncelleştirecek olan her iki yönetim, bu konuda son noktayı koymaya çalışacak.

Bu oyuncu için bir miktar para ve futbolcu vermek isteyen Beşiktaş Yönetimi, Mensah ile prensip anlaşmasına çok yakın... Beşiktaş'a gelmek isteyen Mensah'ın, Kayserispor Yönetimi ile anlaşılması halinde bir sıkıntı olmadığını siyah - beyazlı yönetime ilettiği bildirildi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt