Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardesım uykudan uyandırdılar rapor var dıyeraporlandı, seviye!
Alanya'da bir cimbomlu varBakasetas nerede ?
Ah ulan ah![]()
Wylan Cyprien - Oyuncu profili 2025
Wylan Cyprien, 30, Fransa ➤ Changchun Yatai, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 300 bin € ➤ * 28 Oca 1995, Les Abymes, Guadeloupewww.transfermarkt.com.tr
![]()
O treni coktan kaçırdık.keske gelse be, cok istiyorum yillardir 8 numaraya
bu gidisle hee herif 4.senesine girecek bu yonetimle 3Belhanda bu gidişle yönetim ve FT’nin sonu olacak.
covidde kalmıştır adamla orada tanısmıstır ben bi daha gelmiim oraya burada annemlerle kalayım demiştir bizim ilicice
Lesh gibi karnim acikti
Ajlik cok kötü yav :/
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
muslera
eboue dany semih riera
melo selcuk
sneijder
burak drogba bruma
allahim böyle kadro birdaha gelmez.
Bizimkiler bonservizi elinde olan oyuncuyu sevmezler, ilaki kiralik ücreti ödemek istiyorlar.Ara ara hatırlatıcam. Bonservisi elinde olan guelor kangayı transfer etmemek kulübe ihanettir sene sonu ffp'ye takıldık lafı duymak istemiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 87392
Ara ara hatırlatıcam. Bonservisi elinde olan guelor kangayı transfer etmemek kulübe ihanettir sene sonu ffp'ye takıldık lafı duymak istemiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 87392
Bayram ikramiyesi verdik futbolculara güçlendiler.sa 1.43 milyona takimi güclendirdik mi