Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kiralık oyunculara karşı olmakta herkes haklı ama 1,5 milyona oyuncu satınca kimi satın alabiliriz ki ? Diagne Falcao kalıyomuş Belhanda Feghouli para etmiyor nasıl olcak bu iş ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mitroglou ve Diagne’nin maaşlarını biz mi ödedik bu sezon?
Falcaoyu yolla madem yurtdışından birini alamıon cisseye 1.5 ver 1 yıl koşa koşa gelir. 10/10 iş olurya kardesim Falcao cok aliyor gitsin eyvallah da bizim yonetim 6 ay forvet alamadi gitti son gun Diagneye 13 milyon verdi.Bu sebeble falcao gitmemeli.Bende gitmesi taraftariydim ama bu yonetim yerine forvet alamaz
Ozornwaforuda bi yerden bulmadık. Çocuk u19da karma kadroya girmişti göz önündeydi yineÖyle deme, bizde Ozornwafor u bulduk, 40 milyona kitleyecez Avrupa devlerine.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Besiktasa kaptirirlarFalcaoyu yolla madem yurtdışından birini alamıon cisseye 1.5 ver 1 yıl koşa koşa gelir. 10/10 iş olur
lerma unutKadro kurayim
------------------ Kaleci -----------------
Omar ------- Luyi ------- Marcao ------- Sarac
-------------- Lerma --------- Mensah -------------
Fegh ------------ Emre ----------- Emre K.
------------------ Falcao -------------------
Yedekler
Okan
Linnes
Donk
Emin
Caner ( alinmali)
Omer
Taylan
Jesse ( gidebilir)
Arda
Ogulcan
Cagne
Jahovic ( genc varsa alinir)
Belhanda 1.7 bonservis 3.3 maas ile 5 milyon gelir.
Caner alinmali cunku Sarachhi belliki 3 4 mac sakatlik, 2 3 mac da cezali olacak. Ayrica 60 maca dayanmaz ve solbekte gormek istedigim son adam Omer.
3. forvet sart cunku Falcao en az 20 mac kaciracaktir ve Cagne'ye tek basina guvenilmez. Bize stoperlerle guresecek, onlari mesgul edecek biri lazim. Jahovic veya baskasi.
Lerma'yi bilmiyorum ama cok kart gordugune gore ona yedek lazim. Iste Kaan burada onemli olacakti. Acikcasi Donk'u orada pek tutmuyorum ama suanda en iyi alternatif Donk.
Öyle deme, bizde Ozornwafor u bulduk, 40 milyona kitleyecez Avrupa devlerine.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ismi gecti diye yazdimlerma unut
KAP açık mı üstatS. A transferler yakın.