Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık kimin gelip gittiği ile ilgilenmiyorum bile
bakalım çapsız oğlu çapsız yönetim ayın 12sine kadar takımı tamamlayacak mı tek derdim bu

ya kardesim Falcao cok aliyor gitsin eyvallah da bizim yonetim 6 ay forvet alamadi gitti son gun Diagneye 13 milyon verdi.Bu sebeble falcao gitmemeli.Bende gitmesi taraftariydim ama bu yonetim yerine forvet alamaz

Mitroglou ve Diagne’nin maaşlarını biz mi ödedik bu sezon?

"Profesyonel Futbolcu Konstantinos Mitroglou'nun 2019-2020 futbol sezonu için geçici transferi konusunda PSV N.V. Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, PSV N.V. Kulübü Şirketimize oyuncunun sabit transfer ücretine istinaden net 1.250.000 Euro ödeyecektir. Yapılan anlaşma gereği Şirketimiz oyuncuya 2019-2020 sezonu boyunca toplam net 1.950.000 Euro tutarında sabit transfer ücreti ödeyecektir."

ya kardesim Falcao cok aliyor gitsin eyvallah da bizim yonetim 6 ay forvet alamadi gitti son gun Diagneye 13 milyon verdi.Bu sebeble falcao gitmemeli.Bende gitmesi taraftariydim ama bu yonetim yerine forvet alamaz
Falcaoyu yolla madem yurtdışından birini alamıon cisseye 1.5 ver 1 yıl koşa koşa gelir. 10/10 iş olur

Hamzali transfer donemi benim icin en rezalet transfer donemiydi son donemlerde, bu donem de ona benzer gececek gibi gozukuyo suan insallah yanilirim

Paraguay
Chili
Venezuela
Ecuador
Colombia
Peru

Bu ulkelerde bizim rezil kokusmus ligde, hic mi oynayabilecek genc yetenek yokmudur? Bizim scoutlar senelerdir napiyor?

''scout'' denen Emre Utkucan, her gun bu liglere inceliyormudur? Bu ulkelerde yetenek kayniyor ama sen aramazsan, ve vizyonun sadece superligse adam bulamazsin tabi.

Standard liege gidip TP Mazembeden 250.000 euroya Luyindama bulup sana 8m euroya satiyor.

Serkan recberin buldugu 22 yasindaki forvetin videosu dehset mis bu arada.

Kadro kurayim

------------------ Kaleci -----------------
Omar ------- Luyi ------- Marcao ------- Sarac
-------------- Lerma --------- Mensah -------------
Fegh ------------ Emre ----------- Emre K.
------------------ Falcao -------------------
Yedekler
Okan
Linnes
Donk
Emin
Caner ( alinmali)
Omer
Taylan
Jesse ( gidebilir)
Arda
Ogulcan
Cagne
Jahovic ( genc varsa alinir)

Belhanda 1.7 bonservis 3.3 maas ile 5 milyon gelir.
Caner alinmali cunku Sarachhi belliki 3 4 mac sakatlik, 2 3 mac da cezali olacak. Ayrica 60 maca dayanmaz ve solbekte gormek istedigim son adam Omer.
3. forvet sart cunku Falcao en az 20 mac kaciracaktir ve Cagne'ye tek basina guvenilmez. Bize stoperlerle guresecek, onlari mesgul edecek biri lazim. Jahovic veya baskasi.
Lerma'yi bilmiyorum ama cok kart gordugune gore ona yedek lazim. Iste Kaan burada onemli olacakti. Acikcasi Donk'u orada pek tutmuyorum ama suanda en iyi alternatif Donk.
lerma unut

Levski kaptanı Ivan Goranov bir Türk kulübüne imza atmaya çok yakınmış. Vitosha maçında oynamamış, sonrasında Levski teknik direktörü Georgi Todorov, Goranov'un yurtdışına transfer olmaya çok yakın olduğunu açıklamış. @shumanskoo

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yıllarca bu forumda niye hep aynı stres transfer sezonunda vede hep aynısı oluyor ihtiyaç olan adamlar bi şekilde geliyor seneye yine tantana olacak burda yok transferler yetişmedi yok onu almadık bunu bilenler yine boş boş tantana yapacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt