İsmail İşler
Kırmızı Üye
- 25 Ocak 2019
- 2.266
- 1.441
- 648
2.5 m euroyu veremeyiceksiniz o koltukta boşa oturmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs çoştu Erman ve çecu gsde.Beyler safları sıkı tutalım. Yönetim yakında transferleri açıklayacak. Bunu hissedebiliyorum.
Affetmiyorum! İsterse bedava oynasın.Yönetim ile görüşen Radamel Falcao taraftara kendini affettirmek için bir sezon daha kalmak istediğini belirtti ve bonuslarindan vazgeçmesi yani sıra bu sene yıllık ücretinde yaptığı indirim'i kalan 2 yılda da uygulayacak yani bundan sonra yaklaşık 4.2 M maaş alacak.
uMarim kap olarak da aciklanir
Keşke doğru olsa da açıklansa. Ama bana sanki Falcao ile Galatasaray’ın arası açılmış ve 2 taraf birbirleriyle görüşmüyor, iletişim kurmuyor gibime geliyor. Soğuk savaş var sanki.Yönetim ile görüşen Radamel Falcao taraftara kendini affettirmek için bir sezon daha kalmak istediğini belirtti ve bonuslarindan vazgeçmesi yani sıra bu sene yıllık ücretinde yaptığı indirim'i kalan 2 yılda da uygulayacak yani bundan sonra yaklaşık 4.2 M maaş alacak.
uMarim kap olarak da aciklanir
5 miodan da düsmüs. Bir de NEF kozumuzu baskasi icinde kullanabilme ihtimalimiz olurPrimleri düserse bize neye yarar? O paralari zaten NEF ödemiyormu? NEF o 2 küsür milyonu birden bize mi verecek o zaman?
www.instagram.com
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com