Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euro 8.5 sene sonu 10 üstü olacak. Türk kulüpleri battılar maalesef, buna biz de dahil. Şampiyonlar liginde de eskidi gibi gelir olmayabilir, covid dolayısı ile. Kombine satışı yok, forma satışı yok gerçekleri görmek lazım. Luyindama her türlü satılacak bu belli çünkü kulüpte para yok.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler safları sıkı tutalım. Yönetim yakında transferleri açıklayacak. Bunu hissedebiliyorum.

Yönetim ile görüşen Radamel Falcao taraftara kendini affettirmek için bir sezon daha kalmak istediğini belirtti ve bonuslarindan vazgeçmesi yani sıra bu sene yıllık ücretinde yaptığı indirim'i kalan 2 yılda da uygulayacak yani bundan sonra yaklaşık 4.2 M maaş alacak.

uMarim kap olarak da aciklanir

Arda Turan - bonservissiz
Kerem Akturkoglu - bonservissiz
Omar Elabdellaoui - bonservissiz
Emre Kilinc - bonservissiz
Ogulcan Caglayan - bonservissiz

Bunlar kolay transferler. Arda, Emre ve Ogulcan gelmek icin can atiyor zaten. Elabdellaoui'ye Olympiacos'da kazandigi paradan daha fazla teklif etmisiz tabi gelir.

Bir de avrupa'dan bonservisi ile bir transfer yapin da gorelim baskan.

Yönetim ile görüşen Radamel Falcao taraftara kendini affettirmek için bir sezon daha kalmak istediğini belirtti ve bonuslarindan vazgeçmesi yani sıra bu sene yıllık ücretinde yaptığı indirim'i kalan 2 yılda da uygulayacak yani bundan sonra yaklaşık 4.2 M maaş alacak.

Affetmiyorum! İsterse bedava oynasın.

Keşke doğru olsa da açıklansa. Ama bana sanki Falcao ile Galatasaray’ın arası açılmış ve 2 taraf birbirleriyle görüşmüyor, iletişim kurmuyor gibime geliyor. Soğuk savaş var sanki.

Takımda kalacak deniliyor, koskoca Falcao’yu forma tanıtımda kullanmıyoruz mesela. Sıkıntılı durum.

Primleri düserse bize neye yarar? O paralari zaten NEF ödemiyormu? NEF o 2 küsür milyonu birden bize mi verecek o zaman?

adam sahay cikamiyo ki prim dusuruyo primler de allah bilir 10 mac oynarsa x para 5 gol atarsa x para falandir bunlari dusse ne dusmese ne :) :)

Nihat Ozdemir bi tebrigi hak ediyor (24 takim) adam 1-2 senede Turk futbolunun ebesini belledi. Ama gelin gorunki şikecilerden hala bi halt olmadi/olmuyor/olmayacak

Olan bize oluyor

En iyisi butun takimlari TSL de topla 50 yil surecek lig yap :s

Gerci baktilar biz sampiyonluga gidiyoruz bi playoff daha sıkıştırırlar araya...

TSL bundan sonra izlenmez!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt