Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün ne yiyelim gencler

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Son Dakika: Fenerbahçe Emre KILINÇ için devreye girdi..

Sasirmadim
Lord of Transfers

Battle of Istanbul

emre-belozoglu-fatih-terim%20(1).webp

Transfer Istihbarat Şefi

Arkadaş şu lanet sezonunda ligin 2. yarısında KÜME düşmüşüz. Takım leş kere leş. Herhangi bir gelişmenin olmadığı gibi elimizde ki adamları transfer dönemi açılmadan satıyoruz. Ben o gün belki o parayı Kaan için kullanırız sanmıştım, o çocuğu da kaptırdık.

Allah aşkına hareketlilik olsun ya? Ne bayramdır arkadaş 1 haftadır herkes yatış modunda? Bu ne ciddiyetsizlik bu ne rezilliktir ya? Rize’ye gidip anneni ziyaret edeceksen bu işi profesyonellere bırakacaksın. Kulüpte yetkili bir yönetici var mı mesela şu an?

Her ay bayram oluyor kulüp 7-8 gün ölü taklidi yapıyor. Terim maçtan sonra şöyle değişiklik olacak böyle değişiklik olacak diyor ama baktığınız zaman hiç bir çalışma yok.

Yok diyorum çünkü piyasada ki muhabirler o kadar kötü değiller örneğin Ertan Süzgün. Mensah için görüşüyorsunuz fiyat öğrenip ‘bakarız, döneriz’ cevabı, Kaan için yoklama yapıyorsunuz ‘tamam bakarız, biz döneriz’ cevabı, Mert Hakan’la anlaşıyorsunuz yine ‘tamam biz ödeyeceğiz imza paranı merak etme’ tarzı zaman kazanma cümleleri.

Ulan ne lan burası? Merti kaçırırsın, Kaan için muhabirlere haber salıp elinden kaçırırsın. Sizin gibi iş bilmez yöneticiler görmedim.

Hiç bir ciddiyet yok arkadaş. Forma lansmanı desen yine leş oğlu leş. Formanın kendisi zaten leş. Içim karardı yemin ederim. Şu haberlere bakayım belki olur da genç bir herifin adı geçer diye.. tık yok. Apo dayak yediği Rize’de yalakalık yapar, Günay denen herifin ne olduğu belli değil değişik bir herif. Oğlu da twitter da kendini elit Galatasaraylı sanar.

Uzaklaşmam lazım vallahi sinir sistemim alt üst oldu. Bakıyorsun Overmars, Van Der Sar tarzı adamlar kulübün başarılı yöneticisi olmuş. Bize dönüyorsun adam kulüp tarihinin en başarılı adamına Beyaz TV’de Bulgaristan’a gitsin diyor. Ne dediği anlaşılmıyor.

Yok ağa bizden bir şey olmaz. Hiç bir şey olmaz. 2 adım ileriye gitsek akabinde 8 adım geri atıyoruz. Satsalar keşke Çinlilere kulübü, yarasa yemeye razıyım. Artık bunların egolarına, rezilliklerine tahammül edemiyorum.

Orta sahada oyuncumuz kalmadı neredeyse. Acil olarak ön libero, merkez orta sahalara ihtiyacımız var.
Bu arada, Arsenal kötü geçen sezonda FA Cup'ı kazanarak büyüklüğünü tekrardan gösterdi. FA Cup'ı açık ara en çok kazanan takım. Artık bir tane Türk stoper alırlar (Merih, Ozan, Çağlar vb.)

Eğer doğruysa 2.7 ödeyelim faizle ne olacak. Neler neler ödedik. Kaan o parayı çıkarır her türlü. Kaçırmamamız lazım tabii eğer haber doğruysa. Hayır başka zaman satışlarda vs. doğru düzgün pazarlık yapmayız. Şimdi çingene pazarlığı yapacağımız tuttu.
Kesin yalan milyon eurolarin dondugu piyasada 700 bin euro faiz hic birsey menajer komisyonu bile degil 2.4 tamam diyen 2.7 hayir demez ayrica 2 milyon euroyu yonetim kurulundaki herkes cikarir verir inandirici gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt