Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
ighaloyu sittir et. 5 oyuncu premier lige anca yeter zatenBence ofansi abartiyorlar su an:
Greenwood
Martial
Rashford
Sancho
Fernandes
Ighalo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ighaloyu sittir et. 5 oyuncu premier lige anca yeter zatenBence ofansi abartiyorlar su an:
Greenwood
Martial
Rashford
Sancho
Fernandes
Ighalo
Greenwood a bebe diyorsunda herif manyak oynuyor. Adamlarar adam akilli cdm lazim + sol bekreis manuya saglam bi st lazim bunlardan sadece ighalo st o da mal lazim diil onlara girinvuud bebe daha
yedekten girer yine hucumda st geride lbGreenwood a bebe diyorsunda herif manyak oynuyor. Adamlarar adam akilli cdm lazim + sol bek
Erken çıkacak bu sene diyorlarne bilim aklima o geldi bi anda fasli oraya mi gidecek acaba allah soyletti
ben de gitmezse sana fm 21 alacam abi bari karşılıklı olsun <3
gec cikacak degil miydi o yav ben mi yanlis hatirladimErken çıkacak bu sene diyorlar
Bakalım kadromuza hangi çöpleri ekleyeceğiz.gec cikacak degil miydi o yav ben mi yanlis hatirladimtransfer sezonu bitmeden cikarmazlar
KokoreçBugün ne yiyelim gencler
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
köfte patatesBugün ne yiyelim gencler
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Lord of TransfersSon Dakika: Fenerbahçe Emre KILINÇ için devreye girdi..
Sasirmadim
köfte patates![]()
Kokoreç
Kesin yalan milyon eurolarin dondugu piyasada 700 bin euro faiz hic birsey menajer komisyonu bile degil 2.4 tamam diyen 2.7 hayir demez ayrica 2 milyon euroyu yonetim kurulundaki herkes cikarir verir inandirici gelmediEğer doğruysa 2.7 ödeyelim faizle ne olacak. Neler neler ödedik. Kaan o parayı çıkarır her türlü. Kaçırmamamız lazım tabii eğer haber doğruysa. Hayır başka zaman satışlarda vs. doğru düzgün pazarlık yapmayız. Şimdi çingene pazarlığı yapacağımız tuttu.
Hamburgero da zor yav
güzel bir türk lokantasi yok
anca döner veya adana
burada kaliteli kokorecci yok malesef
Sassuolaya gitmedi mi ?