Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Iste bu yuzden Mensah'i istiyorum. Bizim orta saha ve kanatlarda adam eksiltebilen oyuncu yok maalesef. Omer girmis listeye ama hic bir zaman GS'in ilk 11 oyuncusu olacak yetenekte degil.

Belo'nun kankası bu haberin var demi
ne kankası yav hain bu. bu kurban kesmez parasını verir eti kapıya ister, belhanda kan akıtır
belo halkın adamıdır
faslı kurban.webp

Iste bu yuzden Mensah'i istiyorum. Bizim orta saha ve kanatlarda adam eksiltebilen oyuncu yok maalesef. Omer girmis listeye ama hic bir zaman GS'in ilk 11 oyuncusu olacak yetenekte degil.

İrfancana şaşırdım ..Ömerin istatistik göbekte oynarken olmuştur kanatta bundan çalım yiyecek herhangi bir bek olduğunu düşünmüyorum.. genelde merkez oyuncular var zaten listede kanat oyuncusunun çalımı benim için ×2 dir hem beke karşısın hem de rakip hazırlıklı orta sahadan gelen gibi olmuyor

Trabzonspor ne kadar dalga geçsek de doğru yönetiliyor. Yardımcılığa getirdikleri adam 1 sene antrenmanları yönetti ve şimdi TD koltuğuna oturdu. Yanına 2 yabancı yardımcı getirdiklerinde sistemi oluşturmaya devam ederler ve uzkatan izlemeye devam ederiz
Neresi doğru yav Ünal yerine Hüs tercih edildi, plan olsa Newton gelirdi o noktada.

Ne kadar boktan bir sezon geçirdiğimizin özeti. Ömer bayram gibi bir dirbling özürlüsü şu listeye girmiş :)) takımda çalım atan topçu yok ne boktan bir takım bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt