Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Para vardi ama yanlis oyuncular alindi diyelim.Para yok rengim kiralık topçuya muhtacız maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para vardi ama yanlis oyuncular alindi diyelim.Para yok rengim kiralık topçuya muhtacız maalesef
Belo'nun kankası bu haberin var demiseni hiç sevmiyorum tutankhamun
ne kankası yav hain bu. bu kurban kesmez parasını verir eti kapıya ister, belhanda kan akıtırBelo'nun kankası bu haberin var demi
Iste bu yuzden Mensah'i istiyorum. Bizim orta saha ve kanatlarda adam eksiltebilen oyuncu yok maalesef. Omer girmis listeye ama hic bir zaman GS'in ilk 11 oyuncusu olacak yetenekte degil.
:crushed:ne kankası yav hain bu. bu kurban kesmez parasını verir eti kapıya ister, belhanda kan akıtır
belo halkın adamıdır
seni hiç sevmiyorum tutankhamun
Neresi doğru yav Ünal yerine Hüs tercih edildi, plan olsa Newton gelirdi o noktada.Trabzonspor ne kadar dalga geçsek de doğru yönetiliyor. Yardımcılığa getirdikleri adam 1 sene antrenmanları yönetti ve şimdi TD koltuğuna oturdu. Yanına 2 yabancı yardımcı getirdiklerinde sistemi oluşturmaya devam ederler ve uzkatan izlemeye devam ederiz
kukla taraftarı tokatlamıştır orada, daha fazla konusmayacagım reis bu konuda lütfen
tweetçi kadir adamdır, tweeti atar çekilir yorum yapmasına gerek yokturKadir iyi çocuk bence
Iste bu yuzden Mensah'i istiyorum. Bizim orta saha ve kanatlarda adam eksiltebilen oyuncu yok maalesef. Omer girmis listeye ama hic bir zaman GS'in ilk 11 oyuncusu olacak yetenekte degil.
Şu takım şampiyon olamadı vay bee
Bir de Korona takımı etkilemedi Terim kötü demezler mi :crushed: