Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu herif gitmez.

Bu sene de kesinlikle bizimle olacak, kendinizi hazırlayın buna. En önemlisi bu kazmayla yeni sözleşme imzalama hatasına düşümemektir şimdi.

Buna yeni kontrat vermeyi aklından geçiren kim varsa kulüpten derhal ayrılsın.

sent via GSC
Manulonjon bilgi vermisti Belhanda bizimkilere ya bonservisimi verin ya da 1 yil daha oynayim demis. Satilmazsa bile bonservisini versinler de defolup gitsin balon 10 numara.

belhanda yarın gitsin bedavaya da verseler 20 milyona da umrumda olmaz

ama daha kötüsü geleceğinden adım gibi eminim

Hakikaten biz hangi parayla transfer yapacağız. Feghouli 3850+bonuslar alıyor bu adam hayatta gitmez. Belhanda 3300+bonuslar bu da hayatta gitmez anca beleşe gider imza parası cukkalamak için. Biz hangi parayla transfer yapacağız aga kimi satacağız

yusufff cik artik su kuyudan!!!
VacantThoroughBluebird-max-1mb.gif

Manulonjon bilgi vermisti Belhanda bizimkilere ya bonservisimi verin ya da 1 yil daha oynayim demis. Satilmazsa bile bonservisini versinler de defolup gitsin balon 10 numara.
Zaten buna kimse bonservis ödemez, öyle bizim kadar bir enayi kulüp yok dünya da. Istediği yere defolup gitsin, hem yıllık maaşından da kurtulmuş oluruz.

Yeter ki gitsin.

sent via GSC

Diagne’ye 2-3 veren çıkar onun da kalacak haberleri dolaşıyor. Babele 500k veren bile çıkmaz bu maaşla. Bi ara yunus anderletch vardı daha imkansız kimse istemez çocuk maç oynamıyor. Linnes o maaşı hiçbir yerde bulamaz o da gitmez. Bu nasıl bişey

Hakikaten biz hangi parayla transfer yapacağız. Feghouli 3850+bonuslar alıyor bu adam hayatta gitmez. Belhanda 3300+bonuslar bu da hayatta gitmez anca beleşe gider imza parası cukkalamak için. Biz hangi parayla transfer yapacağız aga kimi satacağız

Tek care bonservisi elinde olan oyuncular. Satislar olmazsa kiralik da oyuncu alamayiz.

Tek care bonservisi elinde olan oyuncular. Satislar olmazsa kiralik da oyuncu alamayiz.

Bu asin sonuna kadar anca serbest kalan adamlar gelir. Para yok diye ben Belhanda veya Feghoulinin 5-6 milyona (maasi bir sene biz ödüyoruz) gitmesini bekliyorum. O parayla 3-4 oyuncu kiralariz ve sezona gireriz.

belhandadan zerre hazzetmiyorum

gözümde vasat altı bir adam da

sizce babel diagne falcao feghouli mi daha önce gitmeli o mu

Lazio, Vedat Muriç için 15 milyon Euro’nun yanı sıra santrfor Caicedo’yu Fenerbahçe'ye veriyor.

Fenerbahçe, Vedat Muriç için 20 milyon Euro'nun yanı sıra Caicedo'yu da talep ediyor.
Vedat 20 milyonluk ne yapmis yaw yaziktir bildigin transfer sikesi iste bizde maiconu 5ten gosterebilirdik kimsede cikip bisey diyemezdi bunlar acik acik yapiyorlar yaw

Yusuf sen belhanda'cı değil miydin ya yanlış mı hatırlıyorum.
Yok yaw ne belhandacisi, onla ilgili yorumlarimin bir cogu mizah amacli. Orta sahada ofansif olarak Belhanda kadar katki veremeyen oyuncular oynadigi icin kendisini oynamali demistim. Bu adamin mucadelesi haric ovulecek tarafi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt