Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eddie Newton ve ekibi, Chelsea ile İngiltere'nin bazı kulüplerinden genç oyuncu arayışında. En kötü oradan bir genç oyuncu transfer edilecek gibi gözüküyor. (TransferWeb)

Belhanda ve feguliden 1 lira bile kazanamayiz adamlar alenen tehdit ediyor ya kalırım.yadw bonservisimi verin
Eylül ayı geldiginde elimizde 5 kuruş bonservis parası olmayacak
Bir şekilde yönetim degismeliydi

Galatasaray ve Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Bernard Mensah’ın sözleşmesindeki 'bir sonraki satıştan %40 pay' maddesi, Ganalı futbolcunun transferini neredeyse ‘imkansız’ hale getirdi.
3.8 M€ ️ 5.3 M€
[@AliNaciKucuk]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ne saçmalıyorlar ya :D kayseri kendi cebinden verir onu , transfer yapan takımın pay için ekstra para verdiği nerde görülmüş

Belhanda ve feguliden 1 lira bile kazanamayiz adamlar alenen tehdit ediyor ya kalırım.yadw bonservisimi verin

yönetim niye aylardır karda kapatırken maaş borcu yokken komple değişiyor ben de bunu anlamıyorum , transferle ilginin iki tane profesyonel eklersin içerde bu işle ilgilenen adamı da kaydırırsın olur biter.

cengiz yerine gelen adam %90 saçma bir liseli olacak , dursun olacak belki de.

Pukki gel artık kavuşalım
EeaKNQgWoAEc1lS

Gurrpegi bile araplara satariz taktikine uyuz olmus.

Sadece transfer yapamadığı için yönetim değişmez, ilgili ekip değişir. He bunu yapabilirler mi bilmiyorum.

Bunun dışında yönetim değişse bile iyi bi aday çıkmaz Mayısta seçim var zaten diye. Kim 1 yıllık (ve en kritik yıl) başkanlığa okey der

transfer konusunda beceriksiz degil çok aciziz,yurtdısı baglantımız 0 yurtdısı baglantı olan yönetici 0

şampiyon olurken bile oyuncu satamayan kulüp 2 kere düsünmeli o yüzden isimiz cok zor

oyuncu almaktan bahsetmiyorum 10a yakın çöpü elden cıkarmazsak zaten transfer yapamıyacaz.

transfer konusunda beceriksiz degil çok aciziz,yurtdısı baglantımız 0 yurtdısı baglantı olan yönetici 0

şampiyon olurken bile oyuncu satamayan kulüp 2 kere düsünmeli o yüzden isimiz cok zor

oyuncu almaktan bahsetmiyorum 10a yakın çöpü elden cıkarmazsak zaten transfer yapamıyacaz.

welcome to albayrak

Seni mi kıracağım Adaşım:

_____________|Muslera|
________Luyindama_Ujfalusi
Eboue________________________Telles
___________Melo____Xelcuk
Keita_________________________Ribery
___________Elmander
___________________Drogba

Evet Heis, bu takım ligde kaç Galibiyet alır, kaç Puanla ligi hangi sırada bitirir?

Transfer Istihbarat Şefi
Ben yine de Riera isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt