Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.122
- 51.127
- 3.683
Eddie Newton ve ekibi, Chelsea ile İngiltere'nin bazı kulüplerinden genç oyuncu arayışında. En kötü oradan bir genç oyuncu transfer edilecek gibi gözüküyor. (TransferWeb)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray ve Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan Bernard Mensah’ın sözleşmesindeki 'bir sonraki satıştan %40 pay' maddesi, Ganalı futbolcunun transferini neredeyse ‘imkansız’ hale getirdi.
3.8 M€️ 5.3 M€
[@AliNaciKucuk]
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda ve feguliden 1 lira bile kazanamayiz adamlar alenen tehdit ediyor ya kalırım.yadw bonservisimi verin
Eylül ayı geldiginde elimizde 5 kuruş bonservis parası olmayacak
Bir şekilde yönetim degismeliydi
Albayrak varsa bunun icinde catit catir öderne saçmalıyorlar yakayseri kendi cebinden verir onu , transfer yapan takımın pay için ekstra para verdiği nerde görülmüş
Sadece transfer yapamadığı için yönetim değişmez, ilgili ekip değişir. He bunu yapabilirler mi bilmiyorum.Belhanda ve feguliden 1 lira bile kazanamayiz adamlar alenen tehdit ediyor ya kalırım.yadw bonservisimi verin
Eylül ayı geldiginde elimizde 5 kuruş bonservis parası olmayacak
Bir şekilde yönetim degismeliydi
Yok biz tahminen yarın sövmeye başlayıp istifa gelene kadar devam edeceğiz. Eylülü bekleyemeyiz artık.Kaan için bankaya 2.5 milyon gibi bir rakamı yatiramayan takımdan yonetimden transfer bekliyorsanız Eylül ayinda çok söversiniz şimdiden soyliyeyim
Pukki gel artık kavuşalım
![]()
transfer konusunda beceriksiz degil çok aciziz,yurtdısı baglantımız 0 yurtdısı baglantı olan yönetici 0
şampiyon olurken bile oyuncu satamayan kulüp 2 kere düsünmeli o yüzden isimiz cok zor
oyuncu almaktan bahsetmiyorum 10a yakın çöpü elden cıkarmazsak zaten transfer yapamıyacaz.
Ben yine de Riera isterim.Seni mi kıracağım Adaşım:
_____________|Muslera|
________Luyindama_Ujfalusi
Eboue________________________Telles
___________Melo____Xelcuk
Keita_________________________Ribery
___________Elmander
___________________Drogba
Evet Heis, bu takım ligde kaç Galibiyet alır, kaç Puanla ligi hangi sırada bitirir?
Transfer Istihbarat Şefi