Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunak daha tweet atmadi.

orta sahada savasan adam mecbur lazim, keske Lerma gelse.
621477A7-E1D5-4AB2-B495-620E979DAFFE.webp

Bunu demişti zamanında. Şu takımın büyük fark yaratması için ön liberoya lerma sola da adam eksilten, hızlı, şutu olan bi açık lazım. Aksi halde yine kabız futbolu. Ama bana kalırsa seri kalmamalı ve akbaba 11 olmamalı

Ekli dosyayı görüntüle 87515

Bunu demişti zamanında. Şu takımın büyük fark yaratması için ön liberoya lerma sola da adam eksilten, hızlı, şutu olan bi açık lazım. Aksi halde yine kabız futbolu. Ama bana kalırsa seri kalmamalı ve akbaba 11 olmamalı

Boyle basliyacaksak, hic baslamiyalim.

Ne emre akbabasi yaw, adamin ayaklarin ustunde duramiyor.

Muslera

Omar - Luyindama - Marcao - Sarrachi

Lerma - Mensah

Emre K. - Transfer - Transfer

Falcao

Boyle basliyacaksak, hic baslamiyalim.

Ne emre akbabasi yaw, adamin ayaklarin ustunde duramiyor.

Muslera

Omar - Luyindama - Marcao - Sarrachi

Lerma - Mensah

Emre K. - Transfer - Transfer

Falcao
O 2 transfer yazan yere ortalama 10 golle oynayan 2 adam koysak ligte şu takımı devirecek kimse çıkmaz ama eminim ortada akbaba solda da bi kaç maç keremi deneyecekler hatta ardayı

Belli bir sistemimiz oyunumuz olsa her türlü şampiyon oluruz zaten. Oyuncu kalitemiz hep var. Başakşehir ekstra bir oyun oynamadı geçen sene. Sadece bir oyun oynadılar.
Ekli dosyayı görüntüle 87515

O 2 transfer yazan yere ortalama 10 golle oynayan 2 adam koysak ligte şu takımı devirecek kimse çıkmaz ama eminim ortada akbaba solda da bi kaç maç keremi deneyecekler hatta ardayı

Transfer yazan yerleri, bir zahmet muhtesem olan ''scout'' sistemi ve balon vasat emre utkucan 2 isim bulsun.

sakataodan bin kat daha iyidir
Ya böyle yapıyorsunuz sonra o oyuncu geliyor buna bu parayı kim verdi.
Önce falcaoyu, babalı elden cikart sonra komodin nasıl kaçar deriz. Elindeki sözleşmesi devam eden ve varlığı yokluğu belli olmayan adamların sana maliyeti 23milyon euro civarında gezerken hadi 4 daha çakalım demek ne bileyim. Dünyada oyuncu kitligi yok. Daha geçen sene sorloth gelse haaland niye gelmedi diye ortalığı yakardık.
Trabzon ulabiliyorsa sende bulabilirdin

Ya böyle yapıyorsunuz sonra o oyuncu geliyor buna bu parayı kim verdi.
Önce falcaoyu, babalı elden cikart sonra komodin nasıl kaçar deriz. Elindeki sözleşmesi devam eden ve varlığı yokluğu belli olmayan adamların sana maliyeti 23milyon euro civarında gezerken hadi 4 daha çakalım demek ne bileyim. Dünyada oyuncu kitligi yok. Daha geçen sene sorloth gelse haaland niye gelmedi diye ortalığı yakardık.
Trabzon ulabiliyorsa sende bulabilirdin

Emre utkucan: tamam kardesim benim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt