Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numara anchor olabilir; deep lying olabilir, regista olabilir yani tek oyun tarzını ifade etmez. Seri regista olarak bizde kötü oynamadı ki zaten düzenli de oynamadı.

Kim gelir o bölgeye bilmem ama iyi bir registanın nasıl fark yarattığını gördük, o bölgeye gelen adamın o tarz tek top yapacak pasör olması lazım.

Ek olarak Fulham öncesindeki Seri'yi izlersen senede 10-20 arası skor katkısı görürsün, penaltısız. Kötü bir takımda verilen görüntü genelde kötüdür, iyi bir takımda ise kötü olan bile iyi görünür.

Lemina oynadığında güya iyi oynadı di mi, Başakşehir ve Rize maçlarındaki aptalca 2 hatası olmasa belki de sezona bu kadar erken havlu atmayacaktık. Ha Melo gibisi gelsin diyorsan da o tarz sürpriz yumurta bir kere çıktı bir daha da zor çıkar. Alıp gelişmesini beklersen olur en fazla.

Herkes hem pasör, hem golcü, hem mücadeleci orta saha ister, koca ligde 1 tane böyle orta saha var o da Sosa.
Abi Seri hangi rolde oynarsa oynasın 6 numara için gerekli mücadele ve sertliğe sahip olmadığını düşünüyorum. Hatta Afrikalı olup da bu konularda bu kadar eksik olan başka bi oyuncu da aklıma gelmiyor.

Ben zaten Lemina'yı da çok tutmadım açıkçası.

Ama gel gör ki Rodop ikisi de kalıyor diyor. Üstüne Mensah'ı da istiyoruz. Nasıl iş anlamadım bu.

Rodop'un anlattığı hikaye doğruysa 600-700 bin eu'ya imza atacak yine o kadar yıllık ücret alacak oyuncuya 8 m eu + 4 yıl 2.2 m eu verdiysek kimler ne komisyon aldı bunun üzerine bu yönetim gitmelidir. O zaman 1.43 m eu anlaşılır.

Abi Seri hangi rolde oynarsa oynasın 6 numara için gerekli mücadele ve sertliğe sahip olmadığını düşünüyorum. Hatta Afrikalı olup da bu konularda bu kadar eksik olan başka bi oyuncu da aklıma gelmiyor.

Ben zaten Lemina'yı da çok tutmadım açıkçası.

Ama gel gör ki Rodop ikisi de kalıyor diyor. Üstüne Mensah'ı da istiyoruz. Nasıl iş anlamadım bu.
Ne Mensah gelir ne de onlar kalır. Maaşı düşürürse Lemina belki kalır ama, onun maaşı 2 kağıttı, 1.5 falan olsa tutarlar.

İşte 6 numara regista ise o mücadeleye gerek yok. Pjanic yıllardır o tarz oynuyor mesela. Seri'ye Nice sonrası noldu bilmiyorum ama bazı maçlarda çok iyi işler yaptı, o giderse ben yerine yine daha pasör bir adam alınması taraftarıyım.

Seri gibi topçuların günümüz futbolunda yeri yok artık. Seri'yi alacak takımın Seri'yi konfor alanında tutabilmek için orta sahasını istediği gibi planlayabilecek kadar mali gücü olmalı. Bizim var mı? Yok.

Daha da açmak gerekirse Seri'yi alıyorsan yanına Lerma tarzında kemik gibi bi 6 numara ve Sosa gibi usta bir 8 numara koymak zorundasın. (Sosa'nın genç halini tabii)

Seri ne net bir DMC, ne AMC, ne de CM. Kontra yaparken Onyekuru gibi defans arkasına koşu yapabilen hızlı kanat ve forvetlere defans arkası paslar atmak ve topu defanstan iyi çıkarmak haricinde hiçbir özelliği olmayan mevkisiz bi orta sahanın teki.

Bırak top kapmayı, ikili mücadeleye girmekten bile kaçınan bu herife forumda 6 numara diyen var, buna da çok gülüyorum. Seri'ye 6 numara diyenler hayatında hiç 6 numara izlememiş herhalde.
6 numara demelerinin nedeni topu orada daha rahat kullandigi icin pek hata yapmiyor 8'e gecerken bol bol pas hatasi yapiyor ne yaptigini bilmiyor o nedenle 6 numaraya diyor Seri severler .

Kadir Çetinçalı ciddi ciddi 2.5 milyon euro nakit bulamadığımızı ve hiçbir yöneticinin de geçici olarak cebinden para vermeye yanaşmadığını yazmış.
2.5 milyon euro lan, 2.5. Sorsak hepsi büyük GS'lı.

Koca GS'ın şu anda 2.5 milyon euro veremeyecek olduğuna mı üzüleyim, kargaların başkanı 50 milyonluk şahsi kefalet verdiği yerde tüm GS yöneticilerinin 2.5 milyon euro'yu aralarında toplamaya yanaşmadıklarına mı yanayım...

Hakikaten bizim Allah belamızı vermiş.

Kadir Çetinçalı ciddi ciddi 2.5 milyon euro nakit bulamadığımızı ve hiçbir yöneticinin de geçici olarak cebinden para vermeye yanaşmadığını yazmış.

Koca GS'ın şu anda 2.5 milyon euro veremeyecek olduğuna mı üzüleyim, kargaların başkanı 50 milyonluk şahsi kefalet verdiği yerde tüm yöneticilerin 2.5 milyon euro'yu aralarında toplamaya yanaşmadıklarına mı yanayım.

Kadir yine iyi. Rodop yönetime tek laf etmedi üstüne kaan ayhani kötüledi. Neyse bunlara prim veren yönetimin gitme zamani gelmiştir

biri su kulübü satin alsin, zor günler yakindir, yakinda x her önümüze gelen topcuya yildiz diye kendimizi kandircaz.

Kadir yine iyi. Rodop yönetime tek laf etmedi üstüne kaan ayhani kötüledi. Neyse bunlara prim veren yönetimin gitme zamani gelmiştir
reis ben izlemedim hepsini rodop arap biriyle konustugunu falan soyledi belhanda soyunma odasinda bile sorun cikariyomus bu herif sorun cikarsa boyle mi olur yav herif 7 köyü birbirine koyar normalde ama allahtan bizde gayet normal takiliyo

Zaten ülkede takimlarin komple yönetimli bir senede yapilan zarari cebinde karsilamali maddesi cikarsa, hic baskan veya yardimcisi falan olmayi bile isteyen olmaz.

Koca GS'ın şu anda 2.5 milyon euro veremeyecek olduğuna mı üzüleyim, kargaların başkanı 50 milyonluk şahsi kefalet verdiği yerde tüm GS yöneticilerinin 2.5 milyon euro'yu aralarında toplamaya yanaşmadıklarına mı yanayım...

Mesele 2.5 m euro'yu Kaan'ı almak değil mesele Maicon'u adamlar bu kadar isterken 1.4 m euroya göndermek satmayı becersek almayı da beceremez satamadığımız içinde alamıyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt