Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takimin ilk 11inden en onemli futbolcuları sakatlanmayacak her zaman,bi daha pandemi gibi etkenler de olmayacak oyle hep...her zaman fatih hocanin guveni bosa cikmayacak boyle futbolculara.yani dunyanin butun felaketleri Galatasarayi bi daha boyle vurmayacagi icin fatih hocanin basarisizligini gorme sansiniz az,üzgünüm 🙁 o hakemlerle tffde bi daha böyle yakalayamayacak ve avlayamayacak Galatasarayi 🙁 ne yazik

Alin gelin eski akhisarli niasseyi bitsin bu forvet hasreti kirala sonra madde koy 3-5 milyona al işte
Niasse serbest oyuncu değil mi zaten?

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Bu takimin ilk 11inden en onemli futbolcuları sakatlanmayacak her zaman,bi daha pandemi gibi etkenler de olmayacak oyle hep...her zaman fatih hocanin guveni bosa cikmayacak boyle futbolculara.yani dunyanin butun felaketleri Galatasarayi bi daha boyle vurmayacagi icin fatih hocanin basarisizligini gorme sansiniz az,üzgünüm o hakemlerle tffde bi daha böyle yakalayamayacak ve avlayamayacak Galatasarayi ne yazik
Tadim kacik

Bonservissiz guzel topcular var aslinda

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
images (51).webp

Niasse bedavaymis şimdi baktim.kesin Türkiye'ye gelir biz almasak gider Malatya yada Konya'ya hatta Göztepe bile alabilir

Gece 11-12 gibi hala Galatasaray'ı konuşan bir topluluğu üzmeye hakkınız yok...

Bizde transfer haberi falan yok yabanci basina sardim.İnter su 5 transferi bitirecekmis

-Kumbulla
-Tonali
-Emerson Palmieri
-Ndombele
-Dzeko

Uzay takimi kuruyor serefsizler.Bari su Gagliardini'ye coksek kiralik falan.
Ndombele bu sezonki kondisyonu ile halı sama maçını kaldıramaz.

Sezon ho.
Gelenler gidenleri aratmasın. Güzel bir başlangıçla muhteşem bir sezon geçirelim insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt