- 9 Ocak 2014
- 33.107
- 9.435
- 1.538
Bonservissiz guzel topcular var aslinda
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niasse serbest oyuncu değil mi zaten?Alin gelin eski akhisarli niasseyi bitsin bu forvet hasreti kirala sonra madde koy 3-5 milyona al işte
Tadim kacikBu takimin ilk 11inden en onemli futbolcuları sakatlanmayacak her zaman,bi daha pandemi gibi etkenler de olmayacak oyle hep...her zaman fatih hocanin guveni bosa cikmayacak boyle futbolculara.yani dunyanin butun felaketleri Galatasarayi bi daha boyle vurmayacagi icin fatih hocanin basarisizligini gorme sansiniz az,üzgünümo hakemlerle tffde bi daha böyle yakalayamayacak ve avlayamayacak Galatasarayi
ne yazik
Bonservissiz guzel topcular var aslinda
Nescafe yapip gelyom gülo dayiTadim kacik
Bazen her yere, bazen hiç bir yere... @Vasfi Vuralgidiyon mu
vasfi twitter'da delirtiyo beni yaBazen her yere, bazen hiç bir yere... @Vasfi Vural
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçiçi usta geçicivasfi twitter'da delirtiyo beni ya
buna bi çözüm bulmak lazım
Duygusal bir gece geciriyor gibisinizGece 11-12 gibi hala Galatasaray'ı konuşan bir topluluğu üzmeye hakkınız yok...
Ndombele bu sezonki kondisyonu ile halı sama maçını kaldıramaz.Bizde transfer haberi falan yok yabanci basina sardim.İnter su 5 transferi bitirecekmis
-Kumbulla
-Tonali
-Emerson Palmieri
-Ndombele
-Dzeko
Uzay takimi kuruyor serefsizler.Bari su Gagliardini'ye coksek kiralik falan.
Lerma geliyor herhalde.Kazandairesinde anlastigimizi soylediler.Tansel abinin duyumlar saglam genelde
Lerma geliyor herhalde.Kazandairesinde anlastigimizi soylediler.Tansel abinin duyumlar saglam genelde
1 sene oncesinde efsaneydi.City'i tek basina dagittiNdombele bu sezonki kondisyonu ile halı sama maçını kaldıramaz.
totnımı pek takip etmedim ancak portekizli tolunay herife fena kafayı takmış bilerek şans vermemiş diyorlarNdombele bu sezonki kondisyonu ile halı sama maçını kaldıramaz.