Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MHY bu saatten sonra gitsin osbir ceksin.
maç başına anlaşılmış zaten kötüyse oynamatmaz fatih hoca diye umut ediyorumArda için bir beklentiye girmek de ne biliyim biraz hayalperestlik be!
Hacı baba tekkesi olduğumuz için her zaman bir tane kadroda böyle adam olmak zorunda. Sonra para yok diye ağlıyoruz.
bize kesici bir adam şart ikisi başka profil ayrıca seri zaten bizim oyuncumuz değil seri dursa diyosun ama ikisinin durumu aynı..Jefferson Lerma geleceğine Seri dursa daha iyi değil mi sadece soruyorum...
kesici adam ne reis kurban mi kesiyobize kesici bir adam şart ikisi başka profil ayrıca seri zaten bizim oyuncumuz değil seri dursa diyosun ama ikisinin durumu aynı..
Gelmedim ki arkadaşın görükle mi ne orada nişanı var oraya gideceğim uludağ kampüsümüymüş neymiş@Necmi Koyuncu koltuk...
Müthis afet-ül vahset düşürdüm bi tane, onunla deneme yapıp geri verecem yahu kırdın üstat, Bursa 'ya gelirken haber bile etmemişsin zaten
maç başına anlaşılmış zaten kötüyse oynamatmaz fatih hoca diye umut ediyorum
İlk açıklanan transfer..
herifte saglam trapez var gibiAdamlar Gannicus'u almış.