Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Khalkedon deplasmanında Seri'nin 6 numaradakı performansı muazzamdı, yanında Lemina olunca sanki daha zayıf ve pasif kalıyor ki ben hocanın en az 2'sinden birini değiştireceğini düşünüyorum.

Gelsin oynasın genç adam yapmıştır bir hata boşverin.
Ama benim bildiğim Fenerbahçe tüm harcama limitini ona kullanır yine alırlar :D
Galatasarayı bugün para için satan mhy den bize hayır gelmez.Kesinlikle öyle bir imkan dahi olsa alınmamalı.Herif babasının vasiyetinden para için vazgeçmiş midesiz bir insan olduğu burdan belli

EelHmbMXYAIPw3l

Ozornwafor'un durumu 10 gün içinde belli olacak. Almeria sözleşmesini uzatırsa 1 milyon 850 bin € giriş olacak. Galatasaray Maicon'un satışıyla birlikte yaklaşık 3,5 milyon € bonservis elde etmiş olacak. Telles'ten gelecek %10 satıştan kâr ile 5 milyon € lık bonservis verebilecek. (TransferWeb)

Ozornwafor'un durumu 10 gün içinde belli olacak. Almeria sözleşmesini uzatırsa 1 milyon 850 bin € giriş olacak. Galatasaray Maicon'un satışıyla birlikte yaklaşık 3,5 milyon € bonservis elde etmiş olacak. Telles'ten gelecek %10 satıştan kâr ile 5 milyon € lık bonservis verebilecek. (TransferWeb)

almazlar 4-5 maç oynamis zaten niye alsinlar

telles denen zat nezaman satilacak yaw

biraz daha fazla verdi diye fbyi seçen mhy ,imza parasında indirime mi gidecek,siz de buna inandınız

Manchester oyuncudan önce gitsin doğru düzgün hoca bulsun Norveç 8.liginde takım calistirmakla manu bir olamaz dünyanın en zengin kulübü yıllardır rezilleri oynuyor

Umarım bizimkiler mhy defterini açmaz tekrar.. öyle ahım şahım bir topçu da değil özellikle korona sonrası tam sicista mesela emre öyle olmadı aynı topunu oynadı çocuk 2 kafa karışıklığına bu hale dusecekse bir yol olmaz ondan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt