Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manu 1 stoper 1 tanede sol bek alsın seneye çok güçlü şampiyonluk adayı olacak, Aynı reçeteyi Chelsea içinde yazabilirim onlarada 1 stoper ve 1 sol bek lazım hatta 1 tanede kaleci.

Manchester oyuncudan önce gitsin doğru düzgün hoca bulsun Norveç 8.liginde takım calistirmakla manu bir olamaz dünyanın en zengin kulübü yıllardır rezilleri oynuyor
Yanlis anlama ama adamlar bizim gibi kit dusunmuyor.Mesela Ferguson Aberdeen gibi dandik İskoc takimindan gelip Manchester efsanesi olamazdi

Seneye sanli city sampiyon olacaktir
Ben City'i çok severim Guardiola yüzünden ama böyle 4 adaylı falan bir şampiyonluk savaşı güzel olurdu. Lampard bu sezon kısıtlı imkanlar ile iyi şeyler yaptı başarılı olmasını istiyorum keza Manu kaç yıldır zirveden uzak oralara dönmeleri lazım artık.

Şu tarz haberler de saçma geçtiğimiz sene euro 7 civarındayken şimdi 8 üzerinde geziyor geçen sezona göre hesaplanırsa 200 bin zam alıp 3 m euro almış olacak

Galatasaray, Mensah için girişimlerini durdurdu. ‬
5.3 milyon euro vermek istemiyor oyuncu için. ‬
Oyuncu yeni sezonda Avrupa’da bir kulüpte oynayacak. ‬
‪Kayserispor’a teklif yapan tek kulüp de şu an için Zenit (Daha önce yazmıştık.). ‬ (Nexus Sport)

Gerçekten merkezden dikine çok güzel top taşıyabiliyor, bizim takımın en büyük eksikliği bu oldu hani dribling yapmayı çalım atmayı geçtim topla birlikte mesafe kat edebilecek oyuncumuz yoktu takımda Feghouli filan topun üzerine basıyordu direk Ömer soldan aldığı her topu korner direğine doğru taşıyıp öldürüyordu hani rakip defans bloğunu tehdit edecek 1 tane oyuncumuz yoktu top ayağındayken

Mensah'ı Bellegarde'yi veya Bukari'yi bu kadar istememin ana sebebi budur, orta saha ikilimiz Mensah-Bellegarde olsaydı bu ikili merkezden çok rahat delerdi rakibi veya kanatta götünü kaldıramayan Babel&Feghouli yerine Bukari gibi bir oyuncumuz olsaydı oyun bu kadar sıkışmazdı

DzXyO_dX4AAV54N.jpg

:falcao::falcao:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt