Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
bu dediginiz tipleri benim yanima koyun ben de oynayayimyeter ki o belhanda denilen tarihi kazik gitsin. taylan bile daha iyi oynuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu dediginiz tipleri benim yanima koyun ben de oynayayimyeter ki o belhanda denilen tarihi kazik gitsin. taylan bile daha iyi oynuyor
Artık basket maçı da izlemiyorlar.Fenerliler zaten futbol izlemiyor. Iptal etseler.ne olacak
F A T I H T E R I M
Kürek takımı izlenilmesi için hazır kıta bekliyo abiArtık basket maçı da izlemiyorlar.![]()

Aynen reis, hem kanatlarda hem orta sahamizda topla mesafe kat edebilen oyuncumuz yok. Takimin en onemli eksiklerinden biri. Bu yuzden Mensah, Lusamba ve Bellegarde gibi oyunculari takimda gormek istiyorum.Gerçekten merkezden dikine çok güzel top taşıyabiliyor, bizim takımın en büyük eksikliği bu oldu hani dribling yapmayı çalım atmayı geçtim topla birlikte mesafe kat edebilecek oyuncumuz yoktu takımda Feghouli filan topun üzerine basıyordu direk Ömer soldan aldığı her topu korner direğine doğru taşıyıp öldürüyordu hani rakip defans bloğunu tehdit edecek 1 tane oyuncumuz yoktu top ayağındayken
Mensah'ı Bellegarde'yi veya Bukari'yi bu kadar istememin ana sebebi budur, orta saha ikilimiz Mensah-Bellegarde olsaydı bu ikili merkezden çok rahat delerdi rakibi veya kanatta götünü kaldıramayan Babel&Feghouli yerine Bukari gibi bir oyuncumuz olsaydı oyun bu kadar sıkışmazdı
Yahu yalan bunların işi, eskiden de Aziz Yıldırım her boka "Ligden çekiliriz" "Havuzdan çıkarız" diye aklı sıra tehdit etmeye çalışıyordu şimdi de neymiş İptal ederiz sanki Fenerbahçe taraftarı mı ayakta tutuyor Türk futbolunu ? iptal bile edemez bunlar tamamen fasa fisoFenerliler zaten futbol izlemiyor. Iptal etseler.ne olacak
F A T I H T E R I M
Normalde ceza almalılar Fbli Nihat'a daha laf atıyolar..İnternetten kaçak yayın izleyen tipler kalkmış iptal kampanyası diye yırtınıyor. Kural neyse o kardeşim. Varsa bir hata, ki zannetmiyorum, itiraz edersin düzeltilir.
Bir kere de ayrıcalık değil adalet isteyin. Ağlaya ağlaya kurudular.
Arsenal, savunma hattını kaliteleştirdiği takdirde ilk 3'te yer alacaktır. Hücüm gücü zaten iyi. Genç futbolcuları iyi. Bu transfer döneminde hücuma değil de savunmaya paraları harcaması gerekiyor.Seneye sanli city sampiyon olacaktir
Tüm şansları zorlayıp Shonn Weismann'ı almalıyız. Adamın normal golü yok ya la! Yetenekli oyuncu, iş yapacağı kesin.