Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.887
- 16.376
- 2.228
Yok mu ki nezarette sokakta yakaladıkları saatçi bir zenci acaba?Ne iri zencisi reis şikagomu buradi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok mu ki nezarette sokakta yakaladıkları saatçi bir zenci acaba?Ne iri zencisi reis şikagomu buradi
prenses 150binden mi vazgeçmiş yani
A spor mu ne demiş. Yeni forvetimizmiş. Doğru mu?

bu derece mantıklı hamleler yapsınlar ciğerimi yesinler.Hadi inşallahBunu alıyor muşuz.![]()
Dario Vizinger - Oyuncu profili 25/26
Dario Vizinger, 27, Hırvatistan ➤ NK Maribor, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 6 Haz 1998, Čakovec, Hırvatistanwww.transfermarkt.com.tr
nezarette palavra sıkan göktuğan argun temsili değilYok mu ki nezarette sokakta yakaladıkları saatçi bir zenci acaba?
Güzel işte zaten 40 maç oynamak fazlaydı bence. 18 takıma geri ineriz daha lig başlamadan.Bu ne ligden cekilen çekilene
F A T I H T E R I M

Yani bazen boş twitler atıyorum etkileşim için inkar etmeyim şimdi, bir de karı kız düşürmek için yaşımı küçük gösteriyorum o yüzden ona uygun twitler atıyorum xdYapıyor musun cidden böyle şeyler?
Yaşı küçük gösterme ve karı kız düşürme bağını çözemedim.Yani bazen boş twitler atıyorum etkileşim için inkar etmeyim şimdi, bir de karı kız düşürmek için yaşımı küçük gösteriyorum o yüzden ona uygun twitler atıyorum xd
Bu kim?Bunu alıyor muşuz.![]()
Dario Vizinger - Oyuncu profili 25/26
Dario Vizinger, 27, Hırvatistan ➤ NK Maribor, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 500 bin € ➤ * 6 Haz 1998, Čakovec, Hırvatistanwww.transfermarkt.com.tr
zaten şikeciler çekilirse yavrusu olan rizede banko çekilir.Malum metres hayatları var aralarındaRize de çekilsin. Hadi la s.gidin.