Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.936
- 66.983
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aspor / canlı ]Yav ahmet bulutdan bize neMenajer Ahmet Bulut: ''Tatilim bittiğinde İstanbul’a dönerek Galatasaray yönetimiyle hem Arda Turan hemde Radamel Falcao hakkında görüşmeler gerçekleştireceğim.''
(Tivibu Spor)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
DalağınıMenajer Ahmet Bulut: ''Tatilim bittiğinde İstanbul’a dönerek Galatasaray yönetimiyle hem Arda Turan hemde Radamel Falcao hakkında görüşmeler gerçekleştireceğim.''
(Tivibu Spor)
Bu olmasın işte yaa.Savaş Çorlu ;
Caner Erkin, Galatasaray ‘a çok yakın...Önümüzdeki günlerde imzalar atılabilir...
[Aspor / canlı ]
Apo ve terim gene parayı saçacak buna enayiligimiz bitmez bu vizyon terkler oldukçaMenajer Ahmet Bulut: ''Tatilim bittiğinde İstanbul’a dönerek Galatasaray yönetimiyle hem Arda Turan hemde Radamel Falcao hakkında görüşmeler gerçekleştireceğim.''
(Tivibu Spor)
tellesle irtibatım yok. ona en yakın irem derici var. sinop boyabatlı.Telles ile aralarını yapsana.
Fotoya 10 saniye bakınca çöp transferlerle borç batağı ve enkaz gördüm
At sever mi bilemiyorum. @Berke Deniz ne dersin?tellesle irtibatım yok. ona en yakın irem derici var. sinop boyabatlı.
At güzel hayvanAt sever mi bilemiyorum. @Berke Deniz ne dersin?
Hayırlı olsun o zamanAt güzel hayvan
Atlara binilip hakimiyet kurulmalı
Teşekkürler
köpekler istedi diye atlar ölmez kanka adam olAt güzel hayvan
Atlara binilip hakimiyet kurulmalı
Teşekkürler