Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma icin max 15 milyon aliyorduk. O rakama bu yazin ulasmis olmaliyiz, artik gelecek sene falan baska para vermelerine gerek kalmadi.

12,5 + 1 milyon hazirlik maci icin + 250 bin 25. Maci icin. + 250 bin 50. Maci icin = 14 Milyon

2 kerede SL e kaldilar diye toplam 1 milyon verdiler ve 15 milyonu doldurdular.

Oyle görünüyor ki; limit olayı komple kalkacak.
Fenerasyon'un üstüne çok büyük bir baskı kurmuş kuşlar.
Ayricat danışıklı dövüş var gibi.
Bugün yarın Başak ve hamsiler de açıklama yapar.

Hafta sonuna kadar fenerasyon ne hâliniz varsa görün diye açıklama yapar.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Galatasaray’da Fatih Terim, Marcao ve Luyindama için gelen tekliflerin değerlendirilmeye alınmamasını yönetime iletti. Cimbom, yerli ve “fırsat transferi” niteliğinde bir stoperle bu mevkiye başka bir hamle yapmayacak.
[@AliNaciKucuk]

Oldukça olumlu bir gelişme. Semih Kaya harici herhangi bir yerli/yabancı alternatif stoper alınırsa yeterli olur bence.

Galatasaray’da Fatih Terim, Marcao ve Luyindama için gelen tekliflerin değerlendirilmeye alınmamasını yönetime iletti. Cimbom, yerli ve “fırsat transferi” niteliğinde bir stoperle bu mevkiye başka bir hamle yapmayacak.
[@AliNaciKucuk]

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Demek "yerli ve firsat transferi" ha?

Ekteki arkadasimiz hayirli olsun.

C9FJBx1XUAQqhSX.jpg

1 sol açık, 3 orta saha, 1 sağ açık, 1 sağ bek, 1 yedek stoper, 1 kaleci transferini Luyindama veya Marcao’yu satmadan nasıl yapacağız? Gidişata bakarsak Belhanda pek para kazandırmayacak. Feghouli gönderilse bile ondan da fazla bir gelir elde edemeyeceğiz. Anlaşılan yine kiralık, sakat topçularla dolduracağız kadroyu. Bence stoperlerden biri satılıp iyi bir planlamayla kadro kurulabilir.

1 sol açık, 3 orta saha, 1 sağ açık, 1 sağ bek, 1 yedek stoper, 1 kaleci transferini Luyindama veya Marcao’yu satmadan nasıl yapacağız? Gidişata bakarsak Belhanda pek para kazandırmayacak. Feghouli gönderilse bile ondan da fazla bir gelir elde edemeyeceğiz. Anlaşılan yine kiralık, sakat topçularla dolduracağız kadroyu. Bence stoperlerden biri satılıp iyi bir planlamayla kadro kurulabilir.

Kadroyu çok fazla kurcalamadan şu anda anlaşılan oyuncuların yanına 2-3 scout/kiralık transfer ile tamamlayacağız gibi duruyor.
Ki bence çok da yanlış bir iş olmaz.

Seri yerine Lerma
1 yerli kaleci ( Babacan veya Fatih)
Omar, Emre K., Oğulcan, Kerem, Arda paketi
Muhtemelen 1 orta saha ve 1 tane de kanat oyuncusu kapatacaklardır Belhanda giderse.

Feghouli'nin bu sene takımda olması gerektiğini düşünüyorum ben.

Makul gözüküyor.

Kadroyu çok fazla kurcalamadan şu anda anlaşılan oyuncuların yanına 2-3 scout/kiralık transfer ile tamamlayacağız gibi duruyor.

Seri yerine Lerma
Muhtemelen 1 orta saha ve 1 tane de kanat oyuncusu kapatacaklardır Belhanda giderse.

Makul gözüküyor.
Sene basında 4 tane as ortasaha 3 tane de ortahasaha rotasyon oyuncumuz vardı.Nzonzi,Lemina,Belhanda,Seri as olarak, Taylan, Ömer, Emre Akbaba rotasyon.En az 3 tane kaliteli ortasaha lazım.

Sene basında 4 tane as ortasaha 3 tane de ortahasaha rotasyon oyuncumuz vardı.Nzonzi,Lemina,Belhanda,Seri as olarak, Taylan, Ömer, Emre Akbaba rotasyon.En az 3 tane kaliteli ortasaha lazım.

Lemina belki 1 senelik daha kiralanabilir.
Çok istediğimden değil de bu şekilde bir hamle yapabilirler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Premium üyelik tarzında bir sey yapsaniz da şu reklamlardan kurtulsak, sayfalar akıcı değil bu sekilde

Lemina belki 1 senelik daha kiralanabilir.
Çok istediğimden değil de bu şekilde bir hamle yapabilirler.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lerma ve senede max 20 mac oynayacak Lemina'ya güvenip 60 maclık maratona cıkılmaz.Hoca da o riski almaz.Belhanda da gidecekse 3 tane direkt 11 oynayabilecek adam lazım.

Bi bildiği olmasa böyle davranmaz.. bizim düşündüğümüzü bence kendisi de düşünüyordur. Avrupa'da bu paraları alamaz. Bence Türkiye'den Başakşehir ve yurtdışından Arap klüpleriyle görüşüyor.
Bence bizim takımda ki maaş skalasına göre hareket ediyor.Ama farkında değil herhalde "eski düzen kalmadı ve kalmamalı"

Seri yerine Lerma

Makul gözüküyor.

Yaklaşık 60 maç yapacağımızı düşününce bu tarz bir planlamayla Ömer Bayram, Taylan, Ahmet Çalık gibiler epey forma giyer önümüzdeki sezon. Oğulcan, Kerem gibi ne vereceği belli olmayan, Arda gibi 3 senedir top oynamayan adama güvenip sezona başlamak doğru değil bence. Luyindama veya Marcao’ya bir şey olsa yine A. Çalık ve sözleşmesi uzarsa Donk’a kalmak sezonu çöpe atmak olabilir.

Ben tam tersi ciddi bir revizyon bekliyordum bu yaz. Bunun için de stoperlerin kaynak olarak kullanılacağını düşünüyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt