Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toruga Agarutan
@tulganay67

O değil de kulüp 60 milyon Euro´luk maaşî kime veriyor?Kadroya bakınca Anelkalar Naniler Van Persieler var da ben mi göremiyorum?

Ahmet Ercanlar
@ahmetercanIar
@tulganay67
adlı kişiye yanıt olarak
Ali Koç geldiğinde 90 milyondu. Şimdi 63e indi. Ki ideali 45-50...

Nasıl 63 milyon euro?

Salak herifler anca uyaniyor 3 sene sonra, bunlar harbiden dunyanin en gerizekali taraftar grubu,

Ahmet
Feridun
Yagiz
Sercan

bunlari 2.7m kazaniyor sen oyle yaz dersen simdi de aglarsin. Gustavo kemiksiz 4m euro kazaniyor, Kruse kemiksiz 3,5m euro kazaniyordu.

Donk yerine Emin'e şans tanınması lazım. Donk'a teşekkür edip, onun yerine genç ve ucuz bir yabancı oyuncu alınması daha mantıklı olur.

Gustavo kemiksiz 5 alıyor ve Kruse Werder'in sözleşme yenilemesi için verdiği net 4.35 milyon euro'yu reddedip fb'ye imza attı.

6 civarı para kopardığı söyleniyor. Haa tabi ödemediler maaşını orası ayrı konu :red:

Toruga Agarutan
@tulganay67

O değil de kulüp 60 milyon Euro´luk maaşî kime veriyor?Kadroya bakınca Anelkalar Naniler Van Persieler var da ben mi göremiyorum?

Ahmet Ercanlar
@ahmetercanIar
@tulganay67
adlı kişiye yanıt olarak
Ali Koç geldiğinde 90 milyondu. Şimdi 63e indi. Ki ideali 45-50...

Nasıl 63 milyon euro?

Salak herifler anca uyaniyor 3 sene sonra, bunlar harbiden dunyanin en gerizekali taraftar grubu,

Ahmet
Feridun
Yagiz
Sercan

bunlari 2.7m kazaniyor sen oyle yaz dersen simdi de aglarsin. Gustavo kemiksiz 4m euro kazaniyor, Kruse kemiksiz 3,5m euro kazaniyordu.
- CL Yok
- Şampiyonluklar Yok
- Buna ilaveten kulübün ismi Avrupa da kötü anıldı (Şike ve FFP)

Şimdiye kadar hepsini gizlediler, lakin gizleme imkanı kalmadı limit den dolayı

Marka değeri çok düşük olan takım Fenerbahçe ye "biraz isimli" oyuncu sırf bir neden için gelir:

Transfer Istihbarat Şefi

Gustavo kemiksiz 5 alıyor ve Kruse Werder'in sözleşme yenilemesi için verdiği net 4.35 milyon euro'yu reddedip fb'ye imza attı.

6 civarı para kopardığı söyleniyor. Haa tabi ödemediler maaşını orası ayrı konu :red:

Kruse almanyada kalmak icin 6 milyon brüt maas istiyordu ve kimse vermedi ona o rakami. Bremen kim 4,35 milyon net vermek kim yav. Acayip uyduruk sayi. O rakami almanyada Bayern ve Dortmund haric kimse ödeyemez. Werner bile Leipzigde 7 milyon brüt maas aliyordu. Kruse senede 3,5 + iyi bir imza parasi almistir fenerden.

Kruse almanyada kalmak icin 6 milyon brüt maas istiyordu ve kimse vermedi ona o rakami. Bremen kim 4,35 milyon net vermek kim yav. Acayip uyduruk sayi. O rakami almanyada Bayern ve Dortmund haric kimse ödeyemez. Werner bile Leipzigde 7 milyon brüt maas aliyordu. Kruse senede 3,5 + iyi bir imza parasi almistir fenerden.
Kruse minimum kemsikiz 4-4,5 Mil almıştır Fener de.

Transfer Istihbarat Şefi

Valla bilmiyorum ben Tansel Abi'nin yalancısıyım. Onlar öyle diyor adamın kardeşi fbli kogre üyesi değişik biri. Onlar öyle diyormuş.

Zaten Fifalık oldular maaşını önünde sonunda göreceğiz. Dava sonuçlansın bakalım kaçmış.

Fb su an transfer yapamıyor mu?
Ne gerekiyor transfer yapmaları icin?

F A T I H T E R I M

Onyekuru, Mariano, Maicon, Nagatomo, Andone, Donk, Seri, Selçuk ve Lemina'nın ayrılmasıyla yaklaşık 17 milyon Euro'luk maaş yükünü azaltan Galatasaray, mevcut kadroda eksik bölgelere takviyeler yaparak yeni sezona hazır hale gelmeyi planlıyor.

Transfer Istihbarat Şefi

LERMA TRANSFERİ ZOR, SERİ SORU İŞARETİ
Orta saha konusunda da çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Kolombiyalı Jefferson Lerma'yı gündemine aldığı ancak bu oyuncunun transferinin zor olduğu öğrenildi. Ayrıca Seri'nin bonservisini elinde bulunduran Fulham'ın dün oynanan play-off finalinde Brentford'u mağlup ederek Premier Lig'e yükselmesinin ardından Seri'nin geleceği soru işareti olarak kaldı.

Transfer Istihbarat Şefi

bu gerizekalılar gustavonun 2 milyon ,azanın 1 milyon dişlegin 1.5 aldıgını zannediyor hatta ciddi ciddi inanıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt