Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 Numara Faroe Adalarından!

gettyimages-1166831861-2048x2048.webp

24 yaşındaki Joannes Bjartalid... Faroe Adaları liginde oynayan 10 numaranın yetenekleri Fatih Terim'in dikkatini kaçmazken, enteresan bir fikir gündeme geldi. 1 milyon euro gibi bir bonservis bedeli ödeyerek Bjartalid'in alınması, tutmazsa kiralanması. Ya da bu sezon hayata geçmesi planlanan rezerv ligde denenmesi...

Transfer Istihbarat Şefi

V
10 Numara Faroe Adalarından!

Ekli dosyayı görüntüle 87822
24 yaşındaki Joannes Bjartalid... Faroe Adaları liginde oynayan 10 numaranın yetenekleri Fatih Terim'in dikkatini kaçmazken, enteresan bir fikir gündeme geldi. 1 milyon euro gibi bir bonservis bedeli ödeyerek Bjartalid'in alınması, tutmazsa kiralanması. Ya da bu sezon hayata geçmesi planlanan rezerv ligde denenmesi...

Transfer Istihbarat Şefi

Cope atacak 1m euromuz yok.

Lan ne guzel marcao ve luyindamayi almissin tutmus. Bulsa 5 6 tane daha boyle oyuncu ne ugrasiyorsun yildiz eskileri superlig çöpleri premierlik artiklariyla

Işe başladık 2 dakika nöbete uğrayayım dedim tık yok bu rezalet bu nasıl iş.

Allah sizi

Ya transfer gorusmeleri cok gizli yapılıyor yada hiçbir hamle yapmıyoruz.İkincisi daha mantıklı geliyor bana ama neyse
Geçen sene Seri Lemina Nzonzi haberleri transferlerinden birkaç gün önce çıktı. Andone desen hiç adı yokken KAP geldi. Böyle isimler gibi gizli yürütülen transferler vardır bence yine.
Geçen sene de bir sürü isim ortaya atıldı bu sene de bazi isimler hedef şaşırtmaca ya da medyanın uydurması/taraftarı sinirlendirmek için yapılan haberler olduğunu düşünüyorum.
Ama artık herkesin malumu olan E.Kılınç, Arda , Omar gibi isimleri spekülasyonlara mahal vermeden açıklamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt