- 26 Kasım 2012
- 185.627
- 258.379
- 5.998
Sokarim ardasina da takimina da. Alsinlar magandalarini bir taraflarina soksunlar. Hadi bana eyvallah. Bu saatten sonra gram umrumda degil bu takim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sokarim ardasina da takimina da. Alsinlar magandalarini bir taraflarina soksunlar. Hadi bana eyvallah. Bu saatten sonra gram umrumda degil bu takim.
gelsin,formunu bulursa kenardan iyi katkı verirArda geldi
gelsin,formunu bulursa kenardan iyi katkı verir
bende bilmiyom reis,twit önüme düştüne treni
Evet keyifler yerinde mi çocuklar
Transfer Istihbarat Şefi
___________Seri
1+1 yıllık anlaşma zaten.yapamazsa futbolu bırakır bizde en kötüUmarım.Kendi de iyi biliyor ki bu son şansı her anlamda
Kucuk cocuk gibi bi futbolcu icin takim.mi birakilir.Ben kucukken fener bizi yendikten sonra ben fenerliyim diyordum.kendi kendime ama Galatasaray maclarinda kalbin Galatasaray icin atiyordu insanin agzi baska kalbi baska konusur. Sen ne kadar istersen iste kalbinden atamassin su aski
Seri nicede oynamis surda oynamis burda oynamis ben bilmem Galatasaraya neler verdigine bakarim bizim ihtiyacimiz Seri degil .Kardesim 100 kere yaziyorum yemisim fiyatini.Defansif yonu kotu.Bizde defansif yonu kotu olupta harikalar yaratan adamalr kimlerdi Haci ve Sneijder bu adamlar ne yapardi Frikik atardi gerektiginde top surerdi Uzaktan bomlardi adresi teslim harika paslar atarlardi bunlardan hangisi seride var bir tek arada iyi paslar cikariyor bu kadar .Sirf bu ozelleigi icin mi bu adam kalacak.Yetmez abi yetmez.O yüzden Seri'nin piyasası böyle sende haklısın![]()
Ben seyirciyim diyorsun yani peki.Yok ben herhangi bir kulube asik degildim hicbir zaman zaten. Vicik vicik romantizmden nefret ederim. Tek istedigim beyinle yonetilen ve haftada 1 2 kere izledigimde zevk aldigim, karakterli insanlari barindiran bir takim gormekti. Ama artik goruyorum ki bunlarin hicbiri bu kulupte kalmamis. Ne liyakat ne iyi oyun ne de karakter.
1+1 yıllık anlaşma zaten.yapamazsa futbolu bırakır bizde en kötü
Bari güzel bir küfür ile vedalaş RengimSokarim ardasina da takimina da. Alsinlar magandalarini bir taraflarina soksunlar. Hadi bana eyvallah. Bu saatten sonra gram umrumda degil bu takim.
Ben seyirciyim diyorsun yani peki.
Bari güzel bir küfür ile vedalaş Rengim
Transfer Istihbarat Şefi