Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben arda transferine karşı biriyim umarım utandırır ben ve benim gibileri ve kazanan hem kendisi hem takımımız olur ne diyelim vardır bir bildikleri. İnşallah...

Adamin tecrubesi yeter, her turlu faydalanmak lazim
atletico gördü simeone sistemi check
Barcelona sistemini gordu pas futbolu check

Kucuk cocuk gibi bi futbolcu icin takim.mi birakilir. 😀🤣Ben kucukken fener bizi yendikten sonra ben fenerliyim diyordum.kendi kendime ama Galatasaray maclarinda kalbin Galatasaray icin atiyordu insanin agzi baska kalbi baska konusur. Sen ne kadar istersen iste kalbinden atamassin su aski

Yok ben herhangi bir kulube asik degildim hicbir zaman zaten. Vicik vicik romantizmden nefret ederim. Tek istedigim beyinle yonetilen ve haftada 1 2 kere izledigimde zevk aldigim, karakterli insanlari barindiran bir takim gormekti. Ama artik goruyorum ki bunlarin hicbiri bu kulupte kalmamis. Ne liyakat ne iyi oyun ne de karakter.

O yüzden Seri'nin piyasası böyle sende haklısın :)
Seri nicede oynamis surda oynamis burda oynamis ben bilmem Galatasaraya neler verdigine bakarim bizim ihtiyacimiz Seri degil .Kardesim 100 kere yaziyorum yemisim fiyatini.Defansif yonu kotu.Bizde defansif yonu kotu olupta harikalar yaratan adamalr kimlerdi Haci ve Sneijder bu adamlar ne yapardi Frikik atardi gerektiginde top surerdi Uzaktan bomlardi adresi teslim harika paslar atarlardi bunlardan hangisi seride var bir tek arada iyi paslar cikariyor bu kadar .Sirf bu ozelleigi icin mi bu adam kalacak.Yetmez abi yetmez.

Yok ben herhangi bir kulube asik degildim hicbir zaman zaten. Vicik vicik romantizmden nefret ederim. Tek istedigim beyinle yonetilen ve haftada 1 2 kere izledigimde zevk aldigim, karakterli insanlari barindiran bir takim gormekti. Ama artik goruyorum ki bunlarin hicbiri bu kulupte kalmamis. Ne liyakat ne iyi oyun ne de karakter.
Ben seyirciyim diyorsun yani peki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt